Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yurt Dışından Bülent Arınç’a Bahçeli Çıkartması

Yurt Dışından Bülent Arınç’a Bahçeli Çıkartması
REKLAM ALANI
19.01.2023
A+
A-

 

 

 

 

Yurt Dışından Bülent Arınç’a Bahçeli Çıkartması

Verdiği bir röportajda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aranızdaki buzlar eridi mi?” sorusuna yanıt verirken MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bir gönderme yaptı. Bahçeli’nin Alaattin Çakıcı ile olan yakınlığına atıfta bulunan Arınç, “Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin” dedi.

Açıklama yok.

Arınç’ın bu açıklamaları üzerine büyük tepki toplarken Yurt Dışında Yaşayan Türkmen Atilla Halit’den Arınç’a büyük gönderme.

Atilla Halit kendi sosyal medya hesabı twetterdan yaptığı paylaşımda ;

Kamuoyuna Saygılarımla

Sayın Bülent Arınç’ın Basın açıklamasını okudum. Sn Arınçın Devlet Başkanımızla ilgili söylediği sözlerini ve Devlet Başkanımla ilgili cümleleri okudum.78’den buyana dava arkadaşıyım diyor.Evet bir dönem birlikte yürürken. ABD’nin iti olan Fettullah Gülen’in meclisteki borazancı başı olduğu iddaa edilmektedir.

Kendisine şu soruyu soruyorum.Yol arkadaşını yarı yolda bırakıp.Davutoğlu-Ali Babacan gibi sayın Tayyip beyi sırtından neden hançerlediniz.Bu millet sizleri çok iyi tanıyor.Dinimizi kullanarak ABD’de yaşayan ABD’nin dünya imamı diye lanse ettiği Firavurun CIA’daki iti olan F.Gülen’in asasını Musa’nın asası olmadığını bilmiyormusun.

Atı alan köprüyü çoktan geçti.Siz ve sizin gibilerin Tayyip beyin yanında olmadığınızı ihanet ettiğinizi milletimiz ve sayın Devlet Başkanımız bilmektedir.Ali Babacan ve seninle ilgili yahudi devşirmesi olduğu söylenmektedir.Her ikinizinde bu hali hrıstiyanlığın içindeki tapınak şövalyeleri gibisiniz.

Hizmetiniz Siyonizmedir..!

Sayın Devlet Bahçeli’yi ağzınıza alıyorsunuz. Sayın Bahçeli adı gibi devlettir.Mafya liderleri ile resim verdiğini iddia ediyorsunuz.Mafya lideri dediğiniz kişinin srcsine bakınız.Sizin gibi şehit kubilayı katleden bir aile büyüğünüz gibi din ve devlet düşmanı değildir.Kudüs’e gittiğiniz zaman ağlama duvarında başınıza tipa takarak yahuduler gibi kafanızı eğilip kaldırıp dua ettinizmi .

Bu millet sayın devlet Başkanımızı ve Bahçeli’yi çok iyi tanıyor.
“Sizide Davutoğlu’nuda Ali Babacan’ıda birlikte hareket ettiğiniz yol arkadaşlarınız ile bölücülerle iş birliği yaptığınız için tarih sizi yargılayacaktır. Diye konuştu.

Ben yurt dışında yaşayan Türkmen asıllı Türk vatandaşı olan Atilla Halit’im.Yarın bir televizyon kanalında Atatürk ile ne düşünüyorsunuz sorusu sorulduğu zaman Şuan da onure edersiniz.Geçmişte bir Mustafa Kemal Atatürk’e düşman olduğunuzu bu devlet ve millet bilmektedir.

Yaşını başını almış adamsın.Seçime giderken neden fitne çıkarıyorsun.Çıkardığınız bu fitnenin devletimize hiç bir fayda olmayacağını bilmektesiniz.Bu provakatörlüğünüzü batı okyanus ötesi size konuşturmaktadır.

Allah seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim

Atilla Halit

Haber : Erkan Arıkan

 

 

Açıklama yok.

 

 

Açıklama yok.

 

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI