Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığından 23 Nisan mesajı

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığından 23 Nisan mesajı
REKLAM ALANI
23.04.2021
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığından 23 Nisan mesajı

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir yazılı mesaj yayımladılar.

“Tarih boyunca, birlik ve beraberlik sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelen Aziz Milletimizin, egemenlik ve bağımsızlığının tezahürü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101’inci kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün dünya şunu bilmelidir. Bu milletin başında hiçbir makam ve kuvvet yoktur. Yalnız bir güç ve kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir’ sözleri, egemenliğin millet iradesine bırakıldığının, millî iradenin dışında hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin tüm dünyaya ilanıdır.

Milli iradenin hayat bulduğu bu önemli günü bayram olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara verdiği değeri göstermiş ve Türk Milleti’nin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. 23 Nisan tarihinin çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi milletimizin geleceğine verdiği değerin ve önemin en büyük göstergesidir.
Sevgili çocuklar; kahraman milletimizin evlatları olarak sizler, ülkemizin yarınlarısınız. Şanlı geçmişimizden aldığınız güçle, milletimizin yarınlarını şekillendireceksiniz. Sizler, bu cennet vatanın hem sahipleri hem de emanetçilerisiniz. Geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecek.

23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Meclisimizin kuruluşundan itibaren hizmeti geçenleri ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101’inci yıldönümünü ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutuluyoruz.

HALİL İBRAHİM YILDIRIM-ANKARA

REKLAM ALANI