Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yardımların kaydedilmesi, çevre kampanyalarının düzenlenmesi ve hastanelerdeki savaşçılara destek: Birleşik Rusya bölge sakinlerine yardım ediyor

Yardımların kaydedilmesi, çevre kampanyalarının düzenlenmesi ve hastanelerdeki savaşçılara destek: Birleşik Rusya bölge sakinlerine yardım ediyor
REKLAM ALANI
05.02.2024
A+
A-

Yardımların kaydedilmesi, çevre kampanyalarının düzenlenmesi ve hastanelerdeki savaşçılara destek: Birleşik Rusya bölge sakinlerine yardım ediyor

2024,

Bu çalışmalara çeşitli kurum ve birimler parti temsilcileriyle katılıyor.
Birleşik Rusya’nın Tyumen bölgesel yürütme komitesi başkanı, bölgesel Duma sosyal politika komitesi başkanı Olga Shvetsova, bir ekobiyo istasyonun oluşturulduğu Nizhnetavdinsky bölgesinde bir aile çevre festivalinin düzenlenmesine yardımcı olacak. Çocuk hareketi “CHIR”in temsilcileri bu talepte bulundu.

“CHIR” 20 yıldan fazla bir süredir çevre eğitimi ve öğretimi ile ilgileniyor, çocuklar ve ergenlerle yeni çalışma biçimleri deniyor. Festivaller, hafta sonu gezileri gibi aile etkinlikleri düzenlemek, aile eğitim turizminin gelişmesine ve nesillerin birbirine yakınlaşmasına yardımcı olacaktır. Bu özellikle Başkan Vladimir Putin’in ilan ettiği Aile Yılı ile alakalıdır” diye belirtti Olga Shvetsova.

Ayrıca başvuru sahiplerinden birini, okul öncesi ve okul eğitim sistemi temsilcileri için kamu destek merkezinde eğitim oturumları düzenlemeye ve sosyal yetimliği önlemeye yönelik teknolojileri paylaşmaya davet etti.

Birleşik Rusya Konseyi Başkanı Omsk Bölgesi Destekçileri Oleg Shalaev, partinin gönüllü merkezi aktivistleri ve Genç Muhafız üyeleriyle birlikte “İyiliği Paylaş” kampanyasını başlattı. Lyubava Sosyal Hizmet Merkezi’nde kalabalık ailelere kırtasiye malzemeleri, eğitici oyunlar ve kitaplar dağıtıldı.

Dağıstan Halk Meclisi Milletvekili Gadzhi Biyarslanov, Kızılyurt kenti sakinlerinin toplu talebi üzerine Bavtugai köyüne gitti. SanPiN standartlarına uyulmaması nedeniyle askıya alınan köy polikliniğinin tıbbi hastanesinin revizyonu ve yeniden başlatılmasıyla ilgili sorunlara dikkat çektiler.

Toplantının ardından öncelikli görevler belirlendi. Tüm iletişim ve hizmet ağlarının değiştirilmesi, rutubetten çürümüş zeminlerin yenilenmesi, ofislerdeki pencere ve tüm kapıların kısmen değiştirilmesi, ofis ve banyolarda kozmetik onarımların yapılması, cephenin güncellenmesi ve çevre peyzajının yapılması planlanıyor.

“Bu, sağlık sisteminin birincil halkasıdır; nüfusa en yakın olanıdır. Ve temel sağlık hizmetlerinin mevcudiyeti, “Birleşik Rusya” halk programının bir önceliğidir. Kırsal kesimdeki insanlar nitelikli tıbbi bakım olmadan bırakılamaz. Birleşik Rusya üyesi, ayakta tedavi kliniğinin yenilenmesine yardımcı olmak, yavaş yavaş mobilya ve modern ekipmanlarla donatmak önemli” diye vurguladı.

Krasnoyarsk bölge parlamentosu milletvekili Irina Subocheva, bir SVO katılımcısının yaralanması nedeniyle yapılan ödemelerin işlenmesine yardımcı oldu. Başvurucu, bazı belgelerin eksikliği nedeniyle bunu tek başına yapamadı; görev yaptığı askeri birlik dağıtıldı. Milletvekilinin itirazı üzerine askeri savcılık ve Milli Savunma Bakanlığı çalışmalara başladı. Ödeme yapıldı.

“Vatandaşın istediği olumlu karar ve gerçek yardım asıl sonuçtur. Bölgenin Sosyal Politika Bakanlığı, bakanlığın Norilsk’teki bölge departmanı, Anavatan Savunucuları Vakfı’nın Krasnoyarsk şubesi, askeri savcılık ve Savunma Bakanlığı ile birlikte büyük bir ekip olarak çalıştık. Bu çabalar ve yakın işbirliği kombinasyonu sayesinde en karmaşık sorunları çözmek mümkün” dedi Irina Subocheva.

Saratov Birleşik Rusya aktivistleri, SVO katılımcılarının tedavi gördüğü hastaneye hediyeler bağışladı: 75 kg meyve, şeker, ıslak mendil ve çocuk çizimleri.

“Birleşik Rusya üyeleri, destekçileri ve bölge sakinleri her zaman ön saflarda yer alan kişileri, yaralardan kurtulanları ve çocukları kurtaran doktorlarımızı desteklemeye hazırdır!” – Up projesinin aktivisti, Proletarskoye partisinin ana şubesinin sekreteri Svetlana Zaryantseva’nın dikkatini çekti .

Saratov’un Kirov ilçesinin “Genç Muhafızları” başkanı Alibek Klassov, meslektaşlarıyla birlikte, Zavokzalny köyü sakinlerinin kendilerini zor durumda bulan yaşlı bir çifte yakacak odun dağıtımına yardım etme talebine yanıt verdi. zor yaşam durumu.

Hoparlör
Şvetsova Olga Vladimirovna
Şvetsova Olga Vladimirovna
Tyumen Bölgesel Duma Sosyal Politika Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi üyesi, BİRLEŞİK RUSYA Partisinin Tyumen bölge şubesinin Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı, Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı üyesi, Parti Sekreter Yardımcısı Partinin Tümen bölge şubesi
#Tyumen bölgesi
#bölgeler
#Shvetsova
#Shalaev
#Omsk bölgesi
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Biyarslanov
#Krasnoyarsk bölgesi
#Saratov bölgesi
#Zaryantseva
#eko-eylem
#Festival
#kamu destek merkezi
#büyük aileler
#Genç gardiyan
#MGER
#ödemeler
#SVO katılımcılarına yardım
#revizyon
#askeri hastane
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/oformlenie-lgot-organizaciya-ekoakcij-i-podderzhka-bojcov-v-gospitalyah-edinaya-rossiya-pomogaet-zhitelyam-regionov

 

REKLAM ALANI