Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

YALINCAK PLAJI DENİZ SEZONUNA YETİŞTİRİLECEK

YALINCAK PLAJI DENİZ SEZONUNA YETİŞTİRİLECEK
REKLAM ALANI

YALINCAK PLAJI DENİZ SEZONUNA YETİŞTİRİLECEK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni haftaya Yalıncak Mahallesi’nde yapımı devam eden plaj projesini inceleyerek başladı. Vatandaşlar tarafından merakla beklenen projede çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Zorluoğlu, plajın deniz sezonunda vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yaklaşık 900 metrelik plaj alanında yürütülen çalışmaları inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk eşlik etti.

 

VATANDAŞIMIZIN TALEBİNE CEVAP VERDİK

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, “Yalıncak sahil düzenlememiz ve plajımızla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde gördük. Burası Trabzon merkeze çok yakın bir destinasyon. Göreve başladığımız günden itibaren vatandaşlarımız denize gidememekten ve düzgün bir plaj olmamasından yakınıyordu. Vatandaşımızın haklı yakınma ve taleplerini dikkate almazlık edemezdik. Bu çerçevede ilk olarak Yalıncak bölgesinde yaklaşık 900 metrelik bir sahil alanında çok önemli bir çalışma balattık. Bu sadece bir plaj çalışması değil, çok ciddi bir sahil rekreasyon projesidir” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YAŞAM ALANI OLUŞTURUYORUZ

Çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak büyük bir plaj yaptıklarını vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Plajımızın yanında arka tarafta yeşil alanlar, yeme içme mekanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve otoparklarla vatandaşlarımızın burada çok güzel ve uzun zaman geçirmelerine imkan sağlayacak yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Çalışmalarda epey bir seviye aşıldı. Hedefimiz haziran ayı içerisinde plajımızı tamamlamak ve Trabzon’daki deniz sezonuna yetiştirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmak” şeklinde konuştu.

www.trabzon.bel.tr/haber

REKLAM ALANI