Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
19.07.2021
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Taş, Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, milletimizi bir arada tutan, manevi hasletlerimizi geliştiren bayramlarımız, toplumsal birlik ve dayanışmanın en güzel örneğidir. Sevgi, kardeşlik ve dostluğu aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, dayanışma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban; Rabbimize, birbirimize, hakka, hakikate, iyiye, doğruya, güzele, yakın olmak demektir. Hz. İbrahim’in adanmışlığı ve Hz. İsmail’in teslimiyetinin simgesi, Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.

Derinden idrak ettiğimiz bayram günlerinde, millet olarak sahip olduğumuz cömertliği ve fedakârlığı müstesna bir şekilde ifa ederken, hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, yaşlı, engelli, yetim, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, aziz şehitlerimizin bize emaneti olan aileleriyle ve gazilerimizle birlikte paylaşarak yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Ne yazık ki bir bayramı daha Covid-19 salgını gölgesinde geçirmek zorundayız. Her ne kadar bayramda herhangi bir kısıtlama olmayacak olsa da vatandaşlarımız özellikle bayram ziyaretlerini olabildiğince kısa tutmalı ve gerekli önlemleri almalıdırlar. Bayram aynı zamanda vuslat demektir. Hasretle beklenen uzaktaki eş, dost, akrabayla kavuşma demektir. Bayram vesilesiyle yolculuk yapacak tüm vatandaşlarımızdan, emniyet kemerlerini takarak, trafik kurallarına hassasiyetle riayet etmelerini istirham ediyorum.

Bu duygularla, şehit yakını ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayram’ını kutlar; aile büyüklerimiz, akrabalarımız, öksüz ve yetimlerimizle birlikte sevgiyi ve sevinçlerimizi paylaşarak en güzel şekilde bayram yaşamayı temenni ederim.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI