Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TÜSİKON’DAN BAŞKAN TUTUK’A ANLAMLI ZİYARET

TÜSİKON’DAN BAŞKAN TUTUK’A ANLAMLI ZİYARET
REKLAM ALANI
28.07.2021
A+
A-

Üreticiler ve Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) , Marmara Bölge Başkanı Emine KILIÇ ve Yalova il Başkanı Güler AKBAŞ Yalova Belediye Başkanı Mustafa TUTUK’U makamında ziyaret ederek , ilçe halkına verdiği hizmetlerden dolayı plaket sundu, istihdamın artırılması konusunda yapılacak çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Tüsikon Yalova İl başkanı Güler Akbaş “İSTİHDAMI ARTIRICI ÇALIŞMALAR YAPMAK İSTİYORUZ” TÜSİKON olarak üretimin artırılması, sanayinin gelişimi için Türkiye’de ve yurt dışında faaliyette olduklarını aktaran Güler Akbaş , “Ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle işsizlik sorununun arttığını görüyoruz. Bunu aşmak için TÜSİKON olarak istihdamı arttırıcı projeler üreterek çözüme katkı sunmaya çalışıyoruz. Yerel anlamda Belediyelerimizle yapacağımız çalışmalarda istihdamı arttırıcı çalışmalar ön planda olacak” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa TUTUK ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan TUTUK “Belediye olarak Yalova halkının yaşam kalitesini yükseltmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Küresel bir sorun olan işsizliğin azaltılması için bölgemizde istihdama katkı sunacak her projenin içinde yer alabiliriz. Yerel yönetimlerle iş dünyasının işbirliği içinde olmasının istihdama önemli katkı sunacağına inanıyorum” diye konuştu.

TUTUK’ a ‘HALKA HİZMET PLAKETİ”
Ziyaretin ardından Üreticiler ve Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Yalova İl Başkanı Güler AKBAŞ , Başkan TUTUK’A Yalova da gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle “Halka Hizmet Plaketi” sundu.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI