Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TÜSİKON BAŞKAN YARDIMCISI OSMAN ALP KAHYA ‘DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

TÜSİKON BAŞKAN YARDIMCISI OSMAN ALP KAHYA ‘DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
13.05.2021
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkan Yardımcısı Osman Alp Kahya ,14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Osman Alp Kahya mesajında , İklimi, verimli toprakları, stratejik önemiyle cennet vatanımız Türkiye bizim en kıymetli hazinemizdir. Bu bereketli topraklar en kaliteli tarım ürünlerinin yetişmesine imkân sağlamıştır. Bereketli ve cömert topraklarımıza alın terini akıtan çiftçilerimizin ekonominin büyümesinde ve gelişmesinde katkısı büyüktür.

Tarım, ülkemizin ana kaynaklarındandır. Gıda ihtiyaçlarını karşılaması bakımından tarımın diğer sektörlere oranla gelişme sürecinde birincil olarak desteklenmesi elzemdir. Çünkü tarımsal bağımsızlığın sağlanamaması diğer sektörlerin de gelişimini yavaşlatacak, ham madde imkânlarının azalmasına yol açacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle geçimini topraktan sağlayan, toprağa emek veren ve topraktan elde ettiği ürünleri bizlere ulaştıran çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum.

 

REKLAM ALANI