Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
REKLAM ALANI
26.12.2023
A+
A-

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

TURKKON (Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu) ‘un 1. Olağan büyük Kongresi Ankara Keçiören Neşet Ertaş Kültür ve gösteri merkezin` de, yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu tek liste ile aday olmasından dolayı güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan TURKKON 1. Olağan büyük Kongresinde Divan kurulu, yönetim kurulunun seçimi, protokol konuşmaları, plaket töreni, Genel Başkanın açılış ve teşekkür konuşmaları, Başkanların konuşmaları, dilek ve temennilerle devam etti.

Çok katılımlı ve tek listeli seçimde, TURKKON 1. Olağan büyük kongresinde Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu yeniden Genel Başkan oldu.

TURKKON Genel Başkanı Murat Çobanoğlu; TURKKON 1. Olağan Büyük Kongremiz şenlik havasında geçti. Yurt içinden ve yurt dışından büyük katılımın olduğu genel kurulumuz da, beni yeniden genel başkan olarak seçtiğiniz için herkese tek tek teşekkür ediyorum. Hedefimiz, TURKKON olarak yeryüzün de Türk `ün olduğu her yerdeyiz. 81 il, ilçe ve yurt dışı temsilciliklerimiz ile beraber her zaman olduğu gibi bundan sonra da daha çok çalışarak, TURKKON`un sesini tüm dünyaya duyuracağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak. Biz Türkler olarak Dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mazlumun yanında olacağız.

MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı TURKKON Genel Başkan vekili İş İnsanı Çetin Nazik ise Hedefimiz Turan, hedefimiz Kızıl Elma “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diyerek, “Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonumuzun genel kurulu ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TURKKON Genel Başkan vekili Yavuz Eğer ise biz Serhatlılar olarak her zaman Turanı destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Genel kurulumuz ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun sözleriyle herkesi selamladı.

TURKKON Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Çetin Nazik `e ve Turan Devletleri Federasyon Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı `ya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Program sonunda ise TURKKON Genel Başkanı Murat Çobanoğlu yönetim kurulu üyeleri ve katılanlarla beraber toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI