Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Türkiye’nin ilk Uranyen Astrologu Sevilay Eriçdem

Türkiye’nin ilk Uranyen Astrologu Sevilay Eriçdem
REKLAM ALANI
23.04.2021
A+
A-

Türkiye’nin ilk Uranyen Astrologu Sevilay Eriçdem

Türkiye’nin ilk Urayen Astrologu

Kozmik Bilinç Okulu, Klasik Astroloji, İlişkiler Astrolojisi, Sağlık Astrolojisi ve Finansal Astroloji gibi dersler veren donanımlı eğitimci kadrosuyla Astroloji meraklılarına dersler vermeye devam ediyor.

Türkiye’nin ilk Uranyen Astrologu Sevilay Eriçdem’in önderliğinde kurulan Kozmik Bilinç Okulu, her yıl onlarca kişiyi Astroloji alanında bilinçlendiriyor.

2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Kozmik Bilinç Okulu’un nitelikleri ve derslerin işleyişi hakkında konuşan Sevilay Eriçdem, “Eğitmenlerimizin hepsi benim tarafımdan yetiştirilmiş ve uzman kişilerdir. Uranyen Astroloji eğitimini ise yalnızca ben veriyorum. Uranyen Astroloji eğitimi temel ve ileri seviye olmak üzere iki seviyededir ve eğitim süresi bir yıldır” ifadelerini kullandı.

Dersleri hazmetmekteki sürenin 3 yılı bulabileceğini ifade eden Sevilay Eriçdem, “Okulumuzda temel ve klasik astroloji eğitimlerini okul eğitmenlerinden alanlar benden direkt olarak Uranyen Astroloji dersleri alabiliyorlar fakat öncesinde bir yeterlilik sınavımız oluyor” diye konuştu.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI