Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TÜRK MÜZİĞİNİN DEĞERLİSİ ”ESRA İÇÖZ”DEN SÜRPRİZ! 

TÜRK MÜZİĞİNİN DEĞERLİSİ ”ESRA İÇÖZ”DEN SÜRPRİZ! 
REKLAM ALANI
10.05.2021
A+
A-

TÜRK MÜZİĞİNİN DEĞERLİSİ ”ESRA İÇÖZ”DEN SÜRPRİZ! 

TÜRK MÜZİĞİNİN DEĞERLİSİ ”ESRA İÇÖZ”DEN SÜRPRİZ!

”OYUN BİTSİN” İLAÇ GİBİ GELECEK!

2007 yılında Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserleri ve fantezi müziklerden oluşan ilk albümü İstanbul’u yayınlayan Esra İçöz; uzun bir aradan sonra yepyeni şarkısı ”Oyun Bitsin” ile müzikseverlerle buluşarak sektöre yeniden iddialı bir merhaba dedi.

Açıklama yok.

Uzun yıllardır Trt Müzik’de her hafta canlı yayınlanan ve en uzun soluklu müzik eğlence programı olan Akşam Sefası’nda solist olarak yer alan güzel sanatçı profesyonel müzik çalışmalarının yanı sıra programa da halen devam etmektedir.

Açıklama yok.

Esra İçöz’ün, sözü ve müziği Beste İnak’a ait olan ve tüm dijital platformlarda yerini alan yeni şarkısının özgün aranjesini ise Çağlar Kocatepe üstlendi.

Açıklama yok.

Esra İçöz; yeni şarkısıyla ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti;

”Evet sonunda sizlerle buluşturmak için gün saydığım şarkımız yayında. Biz bu şarkıyı tam sizlerle buluşturmayı planlarken maalesef pandemi süreci başladı. Ne tadımız kaldı ne tuzumuz… Bir baktık ki aylar geçmiş ve içimdeki ses haydi artık diyince de kıpırdandık. Bana bu süreçte inanan, destek olan herkese minnettarım ve şarkım artık kalbinize emanet!”

Açıklama yok.

Yönetmenliğini Erkan Nas’ın üstlendiği klipte Esra İçöz en asil ve en güzel halleriyle seyircisine yansırken pürüzsüz ve eşsiz sesiyle de büyüledi.

Açıklama yok.

Esra İçöz’ün yeni şarkısı ”Oyun Bitsin” Kemal Aslan yapımcılığında tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI