Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tövbeler Olsun bu hafta final yapıyor

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tövbeler Olsun bu hafta final yapıyor
REKLAM ALANI
25.03.2021
A+
A-

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can Çiçek Dilligil’in paylaştığı, sevilen dizi “Tövbeler Olsun” 25 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de iki bölüm birden yayınlanarak ekranlara veda edecek.

Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan, yapımcılığını Mustafa Fener’in, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, senaryosunu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan’ın kaleme aldığı sevilen dizi Tövbeler Olsun’un final bölümünde; Osman, helallik vermek için Namzet’ ten zor bir görev isteyecektir. Helallik almak isteyen Namzet’i cesaret dolu zorlu bir sınav beklemektedir. Osman, Namzet’e hakkını helal edecek midir? Tövbeler Olsun’un final bölümünde neler olacaktır?

Tövbeler Olsun 31. Bölüm Özeti

Dr. Şevki Bey, Osman’ın Namzet’e hakkını helal etmesi için bir plan yapar

Osman, Dr. Şevki Bey’in başına gelenlerin arkasında Namzet ‘in olduğunu düşünürken, Latife ve Hülya’nın ortaklığında da ilk günden sıkıntılar yaşanmaya başlanır. Namzet, kendisi yüzünden Dr. Şevki’nin başına açılan büyük dertten dolayı korku içindedir. Diğer yandan Makbuş, Enişte’ yi evlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Buğra ve Aylin ilişkisi Sercan’ın Aylin’e yaptığı sürpriz teklifle yeni bir sınavdan geçecektir. Mafyanın iseadamları doktor sandıkları Namzet’i bulur ve Osman’ı da onunla birlikte kaçırır. Onları bu durumdan kurtaracak isim ise Dr. Şevki Bey olacaktır. Osman’ın hakkını helal etmesi için çabalayan Şevki Bey’in planı vardır.

Tövbeler Olsun 32. Bölüm (Final) bölüm Özeti

Osman,  Namzet’e hakkını helal edecek midir?

Latife ve Hülya’nın da dahil olmasıyla plan devreye girecektir. Latife ve Hülya’nın Şevki Bey’in planıyla gizemli bir şekilde kaybolması Namzet’i ve Osman’ı telaşlandırır. Kocaları barışana kadar eve dönmeyeceklerini söyleyen Latife ve Hülya’ya ulaşmaya çalışan inatçı ikili ise doğruca Dr. Şevki Bey’den yardım istemeye gider.

Öte yandan Kazım, Jale’ye evlenme teklifi yapmanın hazırlığı içindedir. Memleketine dönmeye karar veren Enişte, Kazım’a büyük bir sürpriz yapacaktır… Tüm bunlar olurken Osman, helallik vermek için Namzet’ ten zor bir görevin üstesinden gelmesini ister. Bu görevi başarıp helalliği almaya çalışan Namzet’i ise cesaret dolu zorlu bir sınav beklemektedir.

Osman,  Namzet’e hakkını helal edecek midir?

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: