Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TRABZON BÜYÜKŞEHİR’DEN SAHİPSİZ CANLARA ÖZEL İLGİ

TRABZON BÜYÜKŞEHİR’DEN SAHİPSİZ CANLARA ÖZEL İLGİ
REKLAM ALANI

BÜYÜKŞEHİR’DEN SAHİPSİZ CANLARA ÖZEL İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde etkisini gösteren kar yağışının ardından sahipsiz canları unutmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sıklıkla dile getirdiği ‘Biz onların da belediyesiyiz’ anlayışıyla hareket eden ekipler, şehir genelindeki besleme noktalarına mama ikmali gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sevimli dostlarımızın soğuk havalardan ve kar yağışından etkilenmemesi adına yoğun gayret gösteriyor. Her zaman olduğu gibi yoğun kar yağışında da sahipsiz canların imdadına yetişen ekipler, 18 ilçede kurulan mama istasyonlarına mama dağıtımı yaptı.

KAPIMIZIN ÖNÜNE SU VE MAMA BIRAKALIM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlara her zaman özel önem verdiklerini belirterek, “Kar yağışının ardından ekiplerimiz hemen 18 ilçemizde bulunan sevimli dostlarımızın yardımına koştu. Sahipsiz hayvan popülâsyonunun yoğun olduğu noktalara ve mama istasyonlarına mama ikmali gerçekleştirildi. Sadece kar yağdığında değil, kış mevsimi boyunca sevimli dostlarımızın besinsiz kalmaması adına etkin çalışma yürütmekteyiz. Tek bir can dostumuzun besin sıkıntısı yaşamaması adına, kıymetli vatandaşlarımızın da bu zor günlerde kapılarının önüne bir kap su ve mama bırakmalarını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Besleme çalışmaları sırasında çevrede bulunan hayvanseverler, tek bir canın bile besin bulmakta sıkıntı yaşamaması adına gösterdiği duyarlılık nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başta olmak üzere ekiplere teşekkür ettiler.

kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber-detay.aspx?id=33377

REKLAM ALANI