Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Tacikistan Halkların Demokratik Partisi’nin Darvoz ilçesindeki binasının açılışı

Tacikistan Halkların Demokratik Partisi’nin Darvoz ilçesindeki binasının açılışı
REKLAM ALANI
17.08.2023
A+
A-

 

 

 

 

Tacikistan Halkların Demokratik Partisi’nin Darvoz ilçesindeki binasının açılışı

.2023 , Darvaz ilçesi

15 Ağustos’ta, barışın ve ulusal birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Darvoz ilçesinde Tacikistan Halkın Demokratik Partisi Yürütme Kurulu binasının açılışını yaptı.

 

 

 

 

Tesis 310 metrekare alan üzerine kurulmuş olup 2 kattan oluşmaktadır. İnşaat işleri yerel halk tarafından talep üzerine ve yüksek kalitede yapılmıştır. Binanın dış cephesi ulusal motiflerle dekore edilmiş olup modern mimarinin gereklerini karşılamaktadır.

 

 

 

 

 

 

Gerekli ekipman ve malzemelerle donatılmış yeni ve modern tesisler, Tacikistan Halkın Demokratik Partisi Yürütme Kurulu çalışanlarının Darvoz ilçesinde Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin yapıcı politikasını uygulamak için önemli faaliyetler yürütmesine olanak sağlıyor. kalkınma plan ve programlarının uygulanması ve ulusal fikirlerin teşvik edilmesi.

Binanın birinci katında ofisler, 30 kişilik toplantı salonu ve yardımcı tesisler bulunmaktadır. İkinci katta, çalışanların yaygın olarak kullanabileceği, sanatsal ve mesleki literatürün bulunduğu bir arşiv ve kütüphane düzenlenmiştir.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Tacikistan Halkların Demokratik Partisi Genel Başkanı Emomali Rahmon, çalışanları vatanseverlik, kendini tanıma ve bilinçlendirme, iyileştirme ve inşaat çalışmalarına katkıda bulunma ve çevreyi koruma bilincine yönlendirdi. devletin bağımsızlık dönemindeki başarılarına ve bu tür modern tesislerin inşasına katkıda bulunan Watanparvar Darvoz mahallesi sakinlerine şükranlarını ifade ettiler.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31248?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI