Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Tacikistan Büyükelçisinin Belarus Tarım ve Gıda Bakanı ile görüşmesi

Tacikistan Büyükelçisinin Belarus Tarım ve Gıda Bakanı ile görüşmesi
REKLAM ALANI
30.08.2023
A+
A-

 

 

Tacikistan Büyükelçisinin Belarus Tarım ve Gıda Bakanı ile görüşmesi

2023..jpg

 

 

 

 

22 Ağustos 2023’te Tacikistan Cumhuriyeti’nin Belarus Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bakhtovar Safarzod, Belarus Cumhuriyeti’nin yeni atanan Tarım ve Gıda Bakanı Sergey Bartosh ile bir araya geldi.

 

 

 

Toplantıda taraflar, karşılıklı çıkar alanlarında ikili işbirliğinin geliştirilmesine ilişkin güncel konuları ele aldı ve aynı zamanda Tacik-Belarus Hükümetlerarası Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Komisyonu’nun bu Eylül ayının sonlarında yapılması planlanan 16. toplantısının içeriği hakkında görüş alışverişinde bulundu. yıl Duşanbe’de.

 

 

 

B. Safarzoda ve S. Bartosh ayrıca Belarus Cumhuriyeti’nin büyük devlet şirketlerinin ve iş dünyasının temsilcilerinin “Duşanbe-2023” Uluslararası Yatırım Forumu’na katılımını da değerlendirdi.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal ağlardaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : www.twitter.com/MID_Tajikistan _

Telegram’dayız : t.me/mfa_tj _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

Belarus

kaynak:https://mfa.tj/ru/main/view/13181/vstrecha-posla-tadzhikistana-s-ministrom-selskogo-khozyaistva-i-prodovolstviya-belarusi

 

 

REKLAM ALANI