Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Sıcak giysiler, özel ekipman, jeneratörler: Birleşik Rusya cepheye bir parti yardım daha gönderdi

Sıcak giysiler, özel ekipman, jeneratörler: Birleşik Rusya cepheye bir parti yardım daha gönderdi
REKLAM ALANI
15.10.2023
A+
A-

 

Sıcak giysiler, özel ekipman, jeneratörler: Birleşik Rusya cepheye bir parti yardım daha gönderdi

2023,

Soğuk mevsimde savaşçıların ihtiyaç duyabileceği her şeyi içerir
Udmurtyalı savaşçılar için ön cepheye termal görüntüleme cihazı, optikler ve diğer teknik cihazların yanı sıra kamuflaj ağları ve sırt çantaları gönderildi.

“Baharda Udmurt alayı için üç UAZ aracını savaş bölgesine kendimiz sürdük. Şimdi hemşerilerimizden biri, bağışlanan arabalardan biriyle arabayı “tamir etmek” için tatile eve geldi. Eliniz boş dönmenize izin vermeyeceğiz; UAZ bir kez daha yardımla dolu: optiklerden termal görüntüleme cihazına, Kadın Olma Hakkı yardım kuruluşu aktivistlerinin kendi elleriyle yaptığı kamuflaj ağları ve sırt çantalarına kadar. “Devlet Duması milletvekili Oleg Garin dedi .

Ayrıca Sharkan örgü fabrikasında askeri personel için 300 takım termal iç çamaşırı, kazak ve pantolon, Lutugino sakinleri için ise 70 sıcak tutan ceket hazırlandı.

Devlet Duması milletvekili Ivan Demchenko , Krasnodar Bölgesi’nden orduya quadcopter, jeneratör, monoküler ve telsiz bağışladı.

Parlamenter, “Yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

Barnaul’dan Lugansk’a bir yardım partisi daha gönderildi. Kargoda Altay askerlerinin görev yaptığı askeri birliklere ait beş araba, yedek parça ve diğer ekipmanlar yer alıyor.

Ekipmanın yanı sıra sevdiklerinden paketler, yiyecekler ve Evden Haber hareketinin gönüllüleri tarafından hazırlanan kuru çorbalar da alacaklar. Soğuk hava beklentisiyle, “Sibirya İstihbaratı” topluluğunun aktivistleri de ısınma için savaşçılara bir grup “burjuva” gönderdi.

“Bu, onlarca kişinin dahil olduğu, sürekli, iyi yapılandırılmış bir çalışma. Her yönün zaten kendi lider organizasyonları var: bazıları ağ dokumaya odaklanıyor, diğerleri kuru erzak üretimi, hastanelere yardım etme, askeri personele ekipman gönderme ile uğraşıyor, ancak yine de kimse bu işi bölmüyor, herkes askerlere yardım etmenin gerektiğini anlıyor Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreter yardımcısı ve bölgedeki Kuzeybatı Askeri Bölge meseleleri çalışma grubunun koordinatörü Denis Goloborodko .

Ayrıca yakın gelecekte Donetsk yönündeki savaşçılara ekipman, teçhizat, maske, yiyecek ve koli de gönderilecek.

Kaluga bölgesinde yasama meclisinin ilk başkan yardımcısı Viktor Baburin ve Birleşik Rusya milletvekili Mikhail Dmitrikov , Niva arabasının anahtarlarını savaşçılara teslim etti.

Ayrıca milletvekili Alexander Okunev , ordu için bir jeneratör, benzin ve motor yağı satın aldı. Ayrıca valiliğin bölge müdürlüğünden otomobil yedek parçaları da bağışlandı.

“Manevra kabiliyeti iyi olan hafif ve hareketli araçlar artık ön tarafta büyük talep görüyor. Birleşik Rusya grubunun üyeleriyle birlikte fon topladık ve şimdiden birkaç UAZ arabası satın aldık ve bugün bir Niva’yı teslim ediyoruz. Bunun savaşçılara iyi hizmet edeceğine eminim” dedi Viktor Baburin.

Lipetsk bölgesinden orduya jeneratörler, ısı tabancaları, motorlu testereler ve aletler gönderildi.

“Lipetsk sakinleri mükemmel hizmet veriyor. Birimin liderliği onları övüyor, hayat sorunsuz. Artık savunucularımıza kışlık üniformalar veriliyor,” dedi Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri, bölge başkanı Igor Artamonov .

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 76 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 8 milyardan fazla ruble toplandı.

Donbass’ta ve yeni bölgelerde, Birleşik Rusya tarafından organize edilen insani yardım dağıtımı için artık 20 nokta var.

Hoparlör
Garin Oleg Vladimiroviç
Garin Oleg Vladimiroviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, BİRLEŞİK RUSYA partisinin proje faaliyetleri için Udmurt bölge şubesi Sekreter Yardımcısı
#Udmurt cumhuriyeti
#bölgeler
#Garin
#Krasnodar bölgesi
#Demçenko
#Altay Cumhuriyeti
#Holoborodko
#Kaluga bölgesi
#Baburin
#Dmitrikov
#Okunev
#Lipetsk bölgesi
#Artamonov
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#kamuflajnetler
#teçhizat
#kumaş
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/tyoplaya-odezhda-specoborudovanie-generatory-edinaya-rossiya-otpravila-ocherednuyu-partiyu-pomoshi-na-peredovuyu

REKLAM ALANI