Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

SANATÇILIK BİZLERE LÜTUF

SANATÇILIK BİZLERE LÜTUF
REKLAM ALANI
18.05.2021
A+
A-

OYUNCU Mehmet Küçükyılmaz (30) inşaat mühendisi olmasına rağmen çocukluğundan bu yana aşık olduğu oyunculuğa gönül verdi. Sinematek Oyunculuk Okulu’da özel dersler aldıktan sonra “Gülperi” dizisinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ile kameralar karşına geçti. Küçükyılmaz, ardından “İblis Esir-i Beden, Arka Sokaklar” gibi birçok film ve dizide rol aldı. Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ve 15 Temmuz gecesinde şehit düşen 7 özel hareket polisinin hikayesinin anlatıldığı “7 Melek” filminde çaycı Cesur karakterine hayat verdi.

Açıklama yok.

SANATÇILIK BİZLERE LÜTUF

Filmin, temmuz ayında vizyona girmesi bekleniyor. Küçükyılmaz, ardından “Petrol Sevdası” isimli televizyon filminde Nejdet karakterini canlandırdı. Kendine hemşerisi olan Yılmaz Güney”i örnek alıp onun çizgisinde yürümek isteyen oyuncu Küçükyılmaz şunları söyledi: “Yılmaz Güney filmleri ile büyüdüm ve oyunculuğunu ve sanatçı kişiliğini kendime örnek aldım. Yılmaz Güney’de benim gibi Siverek’li, sanatçılık sanırım doğduğumuz toprakların bizlere bir lütfu. En büyük hayalim onun gibi eşsiz bir oyuncu olmak.”

Açıklama yok.

REKLAM ALANI