Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ŞAHİN, RIŞVANLI TARIM VE DURMAZ TARIM `I GAPTARIM FUARINDA ZİYARET ETTİ

ŞAHİN, RIŞVANLI TARIM VE DURMAZ TARIM `I GAPTARIM FUARINDA ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
26.02.2022
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ve KOSGEB’in destekleri ile Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, 13. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nın (GAPTARIM) açılış töreninde Fuara Katılan Rışvanlı Tarım ve Durmaz Tarım Standını TBB Başkanı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Kurucu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ziyaret ederek. Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz ve Rışvanlı Tarım Durmaz Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Tarım Doktoru Yüksek Ziraat Mühendisi Hasan Basri Durmaz `dan yapılan tarım ilaçları hakkında bilgi aldı .

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Durmaz ise ziyaret sonrası açıklama yaptı. Rışvanlı Tarım ve Durmaz Tarım olarak GAPTARIM fuarında 2.cı katılım yılımız standımızı ziyaret eden TBB Başkanı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin `in bizleri standımızda ziyaret etti. Bizde Rışvanlı Tarım ve Durmaz Tarım olarak yapmış olduğumuz yenilikler hakkında bilgi verdik. Tarım Her Şeydir diyorum mutlaka herkesin birgün köyüne dönüp tarımla uğraşacağını söylüyorum. Ziyaretinden dolayı Başkan Şahin `e teşekkür ediyoruz. GAPTARIM fuarı çok güzel katılımcıların ve ziyaretçilerimize yapmış olduğumuz çalışmaları anlatarak güzel çalışmalara imza attık fuar sonrası çiftçilerimizin tarlalarında donanımlı ekibimizle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz .tarım doktoru olarak diyorum her bir çiftçinin mutlaka bir tarım doktoru olması lazım gerçek adres ise Gaziantep Şubemiz Rışvanlı Tarım , Nizip Şubemiz ise Durmaz Tarım ` dır. Bizde hizmette sınır yok yeterki çiftçi istesin biz hizmeti onların ayaklarına götürüyoruz.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektiler.

ABDULLAH YİĞİT –ANKARA –ÖZEL HABER

Bir 10 kişi görseli olabilir

Bir 14 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

REKLAM ALANI