Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ryazan’da “Yeni Okul” parti projesi kapsamında yeni bir anaokulu açıldı

Ryazan’da “Yeni Okul” parti projesi kapsamında yeni bir anaokulu açıldı
REKLAM ALANI
03.01.2024
A+
A-

Ryazan’da “Yeni Okul” parti projesi kapsamında yeni bir anaokulu açıldı

Kalnoe mikro bölgesinde inşa edildi
Anaokulunun inşası için 329 milyon ruble’den fazla tahsis edildi. Üçü yeni yürümeye başlayan çocuklar için olmak üzere 10 grup sağlar.

Çocukların gelişimi ve konforlu bir konaklama için gerekli her şey mevcuttur: geniş gruplar, yaratıcı aktiviteler için odalar, spor ve müzik odaları, sağlık odası, yemek odası.

“Tüm modern gereksinimleri karşılayan harika bir anaokulu. Çocuklar için her şey ruhla yapılır. Burada kendilerini rahat hissedeceklerine eminim. Anaokulunun açılış törenine katılan Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Ryazan bölgesi başkanı Pavel Malkov , “Okul öncesi kurumunun personeli bu önemli projenin uygulanmasına en başından beri katıldı” dedi .

Yine bu yıl Kalny’de parti projesi “Yeni Okul” ve halk programı “Birleşik Rusya” kapsamında 1.100 kontenjanla bölgenin en modern okullarından biri açıldı.

Bölge Başkanı, 2023 yılında bölgede 4 yeni anaokulunun hizmete açıldığını kaydetti. Önümüzdeki yıl bu tür sosyal tesislere acil ihtiyaç duyulan belediyelere bahçe yapılması planlanıyor.

Hoparlör
Malkov Pavel Viktoroviç
Malkov Pavel Viktoroviç
Bölgesel siyasi konsey başkanlığının üyesi. Birleşik Rusya partisinin bölgesel şubesinin sekreteri. Ryazan Bölgesi Valisi
#Ryazan Oblastı
#bölgeler
#partproje
#Yeni okul
#çocuk Yuvası
#açılış
#Malkov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ryazani-po-partproektu-novaya-shkola-otkryli-novyj-detskij-sad

 

REKLAM ALANI