Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

PULAT VE DEMİRKIR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

PULAT VE DEMİRKIR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI
REKLAM ALANI
30.10.2022
A+
A-

PULAT VE DEMİRKIR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Bir 18 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL –Özel Haber

Haykoop Sakarya Bölge Başkanı Haykoop Genel Başkan Yardımcısı Recep Pulat ` ın oğlu Pulat Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Fındık Uzmanı Ziraat Mühendisi Muhammet Hamdi Pulat İşletme Fakültesi Mezunu Hilal Demirkır ile dünya evine girdi.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Nikâh Töreni Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve konukların katılımı ile kıyıldı. Başkan Kefli Genç çiftlere mutluluklar diliyerek. Evlenme cüzdanını geline takdim etti. Nikah Töreninden sonra Toplu Fotoğraf çekimi yapıldı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Sakarya Kaynarca İlçesi Yeşilova Mahallesinde yapılan Pulat ve Demirkır Ailelerinin düğün törenine binlerce kişi katıldı.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Haykoop Genel Başkan Yardımcısı Recep Pulat ve ailesi düğün törenine gelen konukları Yeşilova kır düğün salonunda kırmızı halıda karşıladılar.

Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Yüzlerce araçtan oluşan araç konvoyu ile gelin almaya giden damat gelişte Yeşilova mahalle girişinde geleneksel olarak damadın önü kesilerek damat Muhammet Hamdi Pulat `ın ayakkabısı çıkarılarak balta ile önü kesilip damada önü kesilen ayakkabıyı giydirdiler. Gelinin arabasının geçtiği gözargahta yaklaşık 300 kilo bakla dağıtıldı.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Düğün törenine yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda binlerce kişi katıldı.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Sabah saat 10: 00 da başlayan düğün yemeği saat 16.00 `a kadar yaklaşık 2500 kişiye özel yapılmış et döner porsiyonları gelen konuklara ikram edildi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Damat Muhammet Hamdi Pulat ve Gelin İşletme Fakültesi Mezunu Hilal Pulat `ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Düğün Törenine katılanlar: AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Ülvi Özerdem, Kırk Pınar Ağası Seyfettin Selim, Sakarya Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Taki Demir , Ziraat Fakültesi Öğretim üyesi Doç,DR. İrfan Balık , Sakarya İl Jandarma Alay Komtan Yardımcısı Yardımcı Kdm.Albay Özkan Seyrek, 1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yiğit , AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Haykoop Balıkesir Bölge Başkanı Faruk Özen, Bursa Haykoop Başkanı Nurettin Çakır,Sakarya Sebzeciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan , çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ,Sakarya Tarım ve Orman il ve ilçe müdürleri , Muhtarlar , Kooperatif Başkanları ,Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda seçkin kişiler ve Pulat ve Demirkır Ailelerinden binlerce kişi katıldı .

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Haykoop Genel Başkan Yardımcısı Recep Pulat Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Düğün Töreninden dolayı Teşekkür açıklaması yaptı.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'Henna Night Hilal linin' görseli olabilir
Haykoop Genel Başkan Yardımcısı Recep Pulat, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
Düğün Törenimize iştirak eden tüm konuklara teşekkür ediyorum bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm gelen konuklara yeniden teşekkür ediyorum.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Damat Muhammet Hamdi Pulat ise Öncelikle düğün törenime katılan yurt içinden ve yurt dışından katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Genç Çiftlere Mutluluklar diliyoruz .

Bir 18 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

REKLAM ALANI