Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Onarım yapmak, alanı temizlemek, tatlı hediyeler sunmak: “Birleşik Rusya” bölge sakinlerini destekliyor

Onarım yapmak, alanı temizlemek, tatlı hediyeler sunmak: “Birleşik Rusya” bölge sakinlerini destekliyor
REKLAM ALANI
09.02.2024
A+
A-

Onarım yapmak, alanı temizlemek, tatlı hediyeler sunmak: “Birleşik Rusya” bölge sakinlerini destekliyor
2024,

İnsanların çağrıları milletvekillerinin kişisel resepsiyonlarında ve halka açık resepsiyon partileri aracılığıyla alınır.
Kaliningrad bölgesinde, Birleşik Rusya’nın Muhafızlar yerel şubesi sekreteri Maxim Kolomiytsev’den, SVO katılımcılarının 24 ailesine yakacak odun sağlanması konusunda yardım istendi.

Her başvuru sahibine yaklaşık 5 metreküp yakacak odun getirildi. Senatör Alexander Yaroshuk yardım etkinliğine yardım etti .

“Borskoye köyünden çok sayıda çocuk annesi olan vefat eden bir SVO katılımcısının kızına yakacak odun getirildi; Tumanovka köyünde, oğlu özel harekat bölgesinde bulunan özel harekat katılımcısının annesine yakacak odun sağlandı. 2022’den beri. Bu, bölgemizdeki savaşçıların ailelerine yönelik sosyal destek önlemlerinden biridir” diye açıkladı Maxim Kolomiets.

Magadan bölgesinde, Birleşik Rusya’nın Arman yerel şubesinin ana şubesinden aktivistler, savaşçıların ailelerine yönelik yardım amacıyla 100 paket taze dondurulmuş balık oluşturdu.

“ SVO katılımcılarının ailelerine, büyük ve düşük gelirli ailelere, köy gazilerine, bekar emeklilere ve engellilere her zaman yardım ettiği için milletvekili Evgeny Saltanov’a teşekkür ederiz . İnsanlara yönelik bu büyük yardım devam edecek,” dedi Birleşik Rusya’nın Arman yerel şubesinin genel sekreteri Marina Kirichenko .

Ulyanovsk bölgesinde yasama meclisi yardımcısı Oleg Lobunets, ölen SVO katılımcılarının anneleri ve dul eşlerinden oluşan kulüp binasının yenilenmesine yardımcı olacak. Kamu kuruluşu başkanı Rezeda Khannanova, tesis için muşamba satın alınması talebinde bulundu .

İtirazın ardından bina “parti iniş” temsilcileri tarafından denetlendi. Ziyaretin sonuçlarına göre Oleg Lobunets onarım yapmaya ve mobilya satın almaya karar verdi.

“Burada sadece iyi onarımlar yapmak değil, aynı zamanda burada özel bir askeri operasyona katılan yurttaşlarımıza adanmış bir müze açmak istiyoruz. Onların hatırası sonsuza kadar yaşamalı,” diye emin Oleg Lobunets.

Ayrıca Oleg Lobunets, kulübün talebi üzerine, 31. Hava İndirme Tugayı’ndan Kuzey Askeri Bölge katılımcıları hakkında bir hatıra kitabının ilk baskısının yayınlanmasına yardımcı oldu.

Ryazan bölgesinde, “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”nın Sasovo yerel şubesinin aktivistleri, seferber olmuş bir adamın ailesine Saltykovo köyünün yerel bölgesindeki karları temizlemede yardım etti.

Çeçenistan’da Birleşik Rusya’nın Şatoi şubesinden aktivistler, ” Güçlü Aile ” ve ” Yeni Okul ” parti projeleri kapsamında belediye anaokullarını ve sosyal kurumları ziyaret etti . Çocuklara tatlılar getirdiler.

“Yardım, Birleşik Rusya’nın aktif destekçisi olan bir girişimci tarafından sağlandı. Partinin Shatoi şubesinin genel sekreteri Alikhan Tagirov, “Bölgedeki tüm çocuk kurumlarına kutu şeker bağışladık” dedi .

Dağıstan’da, Birleşik Rusya’dan Hazar Şehir Milletvekilleri Meclisi milletvekili Anas Hasanaliev , bölgenin sorununun – yolların içler acısı durumu – çözülmesini isteyen Tenglik SNT sakinlerinin çağrısına yanıt verdi.

Milletvekili, şehir yönetimi çalışanlarıyla birlikte, kar amacı gütmeyen bahçecilik ortaklığının topraklarına gitti.

“Yolun iyileştirilmesi için gerekli çalışmalar yapılacak. Sorun bir hafta içinde çözülecek” diye açıkladı Birleşik Rusya üyesi.

Hoparlör
Kolomiets Maksim Yurieviç
Kolomiets Maksim Yurieviç
Belediye Formasyonu “Gvardeysky Belediye Bölgesi” İdare Başkanı
#Kolomiets
#bölgeler
#Kaliningrad bölgesi
#Yaroşuk
#Magadan Bölgesi
#Saltanov
#Kirichenko
#Ulyanovsk bölgesi
#Lobunet’ler
#Ryazan Oblastı
#Çeçen Cumhuriyeti
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Tagirov
#Gasanaliev
#partiprojeleri
#Güçlü bir aile
#Yeni okul
#Genç gardiyan
#MGER
#vatandaşların kabulü
#resepsiyon
#halka açık resepsiyon
#SVO katılımcılarının aileleri
#anaokulları
#tamirat
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/provedenie-remonta-uborka-territorii-vruchenie-sladkih-podarkov-edinaya-rossiya-podderzhivaet-zhitelej-regionov

 

REKLAM ALANI