Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ÖMER EROĞLU `NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ÖMER EROĞLU `NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
27.10.2022
A+
A-

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimiz, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur.

Her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele örneği olan Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür.

Cumhuriyetimizin en büyük başarısı da milletimizin bütün fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmiş olmasıdır. Milletçe barış ve kardeşliğin sesini daha da yükselttiğimiz bugünlerde asla unutmayacağımız aziz şehitlerimizin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakârlıklarını da yüreğimizde hissediyoruz.

Millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle çalışmaya devam etmemiz, kardeşçe birbirimizi kucaklamamız, birbirimize kenetlenmemiz halinde çok daha güçlenerek, aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kurmakla mümkün olacaktır.

Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir.

Ülkemizi, sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu refah bir Türkiye hedefine ulaşmak için bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Ankara’lı hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI