Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Okullar, bahçeler, antrenman alanları, yollar: “Birleşik Rusya” halk programının sahalarındaki çalışmaları kontrol ediyor

Okullar, bahçeler, antrenman alanları, yollar: “Birleşik Rusya” halk programının sahalarındaki çalışmaları kontrol ediyor
REKLAM ALANI
27.10.2023
A+
A-

Okullar, bahçeler, antrenman alanları, yollar: “Birleşik Rusya” halk programının sahalarındaki çalışmaları kontrol ediyor

2023

Parti temsilcileri ve aktivistler bizzat sahaya çıkıyor
Birleşik Rusya’nın Kızlyar şehir şubesi sekreteri, Kızlyar başkanı Alexander Shuvalov , 800 koltuklu şehrin en büyük okulunun inşaat alanını ziyaret etti. İşçiler halihazırda binanın iç mekanını bitiriyor, pencereleri takıyor ve binanın dış kaplamasını tamamlıyor. Aynı zamanda elektrik hatlarının döşenmesi çalışmaları da yürütülmektedir. İki katlı yemekhanenin inşaatı tamamlandı. Yakınlarda spor tesisleri inşa ediliyor. Tüm çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması gerekiyor, bundan sonra okulun donanımına başlanacak ve avlu alanı düzene girecek.

“Öğrenciler ve öğretmenler için modern ve konforlu koşulların yaratılmasını sağlayan çok başarılı bir proje. Aydınlık ve ferah sınıflar, koridorlar, çeşitli spor salonları, kafeterya, tıp merkezi ve kütüphane. Çok fazla alan ve ışık. Okulun yakınında spor ve aktif eğlence alanları ortaya çıkacak” diye belirtti Alexander Shuvalov.

Ayrıca, Dağıstan Halk Meclisi Eğitim ve Bilim Komitesi başkanı Elena Pavlyuchenko , ” Yeni Okul ” parti projesinin bölge koordinatörü, Mahaçkale’deki anaokullarının revizyonunun ilerleyişini kontrol etti.

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nun Kondinsky bölgesinin Birleşik Rusya üyeleri, ” Çocuk Sporları ” parti projesine uygun olarak Mezhdurechensky’de yeni bir eğitim alanının kamuya açık kabulünü düzenledi. Burada egzersiz dersleri, panna futbolu oyunları, paralel barlar ve modern antrenman ekipmanları için bir alan kuruldu. Alan, akşamları ders çalışabilmenizi sağlayacak aydınlatmalarla donatılmıştır.

“Öncelikli alanlardan biri nüfusu beden eğitimine çekecek koşulların yaratılmasıdır. Bu nedenle spor altyapısını geliştirmek için her fırsatı kullanıyoruz” dedi “Çocuk Sporları” parti projesinin belediye koordinatörü Rustam Ayupov .

” Okuryazar Tüketici Okulu ” parti projesinin federal koordinatörü , Moskova Şehir Duması’ndaki Birleşik Rusya fraksiyonunun başkan yardımcısı Alexander Kozlov, Moskova’nın Troitsky ve Novomoskovsk Özerk Okrugu’ndaki eğitim kurumlarının inşasının ilerleyişini değerlendirdi.

“TiNAO özellikle genç ailelerin ilgisini çekiyor, bu nedenle onların yaşaması için rahat ve konforlu alanlar yaratmak önemli. Son zamanlarda, Moskovsky yerleşiminin Birinci Moskova Şehir Parkı mikro bölgesinin dokuzuncu aşamasının bir parçası olarak iki konut binasının inşası için izin verildi. Geliştiriciye göre, inşaatın yedinci ve dokuzuncu aşamalarının bir parçası olarak inşa edilecek olan 350 çocuklu bir anaokulu şu anda tasarlanıyor. Ayrıca mikro bölge topraklarında 350 çocuk kapasiteli bir anaokulu ve 1.100 öğrenci kapasiteli bir okulun inşaatı aktif aşamadadır. Birinci Moskova’da 1.310 kişilik beş anaokulunun ve 2.750 öğrenci kapasiteli üç okulun halihazırda inşa edildiğini ve faaliyete geçtiğini, mikro bölgenin sosyal alanının gelişiminin gelişmeye devam ettiğini hatırlatmama izin verin” dedi.

Donetsk’te Birleşik Rusya üyeleri, çocukların halihazırda eğitim gördüğü 140 numaralı okulun iş kalitesini kontrol etti. Partinin popüler programına göre bina, spor salonu, duşlar, soyunma odaları, koridorlar, merdivenler, pencereler ve çatı ile tamamen yenilendi, yeni spor malzemeleri, sandalyeler, masalar, yazı tahtaları getirildi, kütüphane yenilendi ve yenilendi. engelli çocuklara yönelik duyusal etkinlikler için bir sınıf oluşturuldu. Çalışma, ana bölgenin – Moskova şehrinin desteğiyle gerçekleştirildi.

Rubezhnoye’de (LPR), Tataristan Cumhuriyeti’nin bölge liderinin desteğiyle “Birleşik Rusya” ulusal programı kapsamında yollar restore ediliyor ve MFC için bir bina hazırlanıyor.

“Dört sokak onarıldı zaten, çalışmalar devam ediyor. Bu sakinlerimiz için çok önemli, yalnız olmadıklarını, kendilerine yardım edildiğini görüyorlar” dedi LPR Halk Konseyi yardımcısı Birleşik Rusya’nın Rubezhansky yerel şubesi sekreteri Alexey Okolelov .

Hoparlör
Shuvalov Alexander İlyiç
Shuvalov Alexander İlyiç
Partinin yerel şube sekreteri, Kızlyar şehrinin belediye oluşumunun başkanı
#izleme
#halkın programı
#bölgeler
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Şuvalov
#Pavlyuchenko
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Ayupov
#Moskova
#Kozlov
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Okolelov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/shkoly-sady-vorkaut-ploshadki-dorogi-edinaya-rossiya-kontroliruet-raboty-na-obektah-narodnoj-programmy

 

REKLAM ALANI