Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN KADİR GECESİ MESAJI

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN KADİR GECESİ MESAJI
REKLAM ALANI
26.04.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, yayınladığı bir mesajla tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı. Kur’an’da bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, ‘’ Kadir Gecesi’nin tüm hemşerilerime ve İslam âlemine huzur, barış getirmesini diliyorum’’ dedi.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şunları söyledi; “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, Ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini temenni eder, başta Eskişehir ’li hemşerilerim olmak üzere tüm Müslüman âleminin
Kadir Gecesini kutlarım. “

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI