Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

MEHMET TAŞ `DAN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI!

MEHMET TAŞ `DAN  SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI!
REKLAM ALANI
21.12.2021
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’ ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Taş mesajında, “Sarıkamış’ta bundan 107. yıl önce bembeyaz karlar içinde ebediyete yürüyen aziz şehitlerimiz gibi şanlı tarihimiz boyunca kutsal vatan toprağına düşen her şehidimizin, bu vatanı bir kere daha vatan yaptığına derinden inanmaktayım. Allahuekber Dağları’nın -50 dereceyi bulan soğuğunda donarak şahadete yürüyen Mehmetçikler, bu toprakların nasıl vatan olduğunu gösteren ölümsüz bir destanın yiğitleri olarak tarihteki yerlerini aldılar. Kefenleri kar olan şehitlerimizin Türk milletinin gönlündeki yeri her zaman derin olup, emanet ettikleri miras en kıymetlimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 22 Aralık 1914- 05 Ocak 1915 tarihleri arasında gerçekleşen Sarıkamış Harekâtı’nın 107. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, canları ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI