Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Mehmet Kızıl’dan 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Mehmet Kızıl’dan 10 Nisan Polis Günü Mesajı
REKLAM ALANI
08.04.2022
A+
A-

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kızıl, Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünde, Türk Polisinin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Emniyet Teşkilatımız, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde gösterdiği haktan, hukuktan, milli iradeden ve milletimizden yana irade ve büyük mücadele ile milletimizin büyük takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, İstanbul, Şanlıurfa ve Gaziantep ` imizin bir huzur şehri olması için büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize şükranlarımı sunuyor, tüm teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dileklerimle, selam ve sevgilerimi iletiyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI