Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

REKLAM ALANI
04.06.2022
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

5 Haziran günü, 1972 yılında İsveç’te yapılan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda alınan bir kararla ‘Dünya Çevre Günü’ olarak kabul edilmiştir.

Ülkemizde ve dünyada çeşitli programlarla kutlanan ‘Dünya Çevre Günü’, çevre sorunlarına dikkat çekerek toplumun geniş kesimlerinde çevre bilinci oluşmasına katkı sağlaması açısından büyük önem arz etmektedir.

Toplumumuzda bu konuda gelişen hassasiyet gelecek adına umut vermektedir. Unutmamalıyız ki, yaşadığımız çevre bizlere bir emanettir ve bu emanetten toplumun her kesimi, her ferdi ayrı ayrı sorumludur. Temiz bir çevre ve yaşanabilir bir dünya gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün çevre sorunları konusunda toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamasını diliyor, Dünya Çevre Günü’nüzü kutluyorum.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI