Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

 KENT KONSEYİ, BAŞKANINI SEÇTİ

 KENT KONSEYİ, BAŞKANINI SEÇTİ
REKLAM ALANI
30.01.2022
A+
A-

KENT KONSEYİ, BAŞKANINI SEÇTİ

 

Şanlıurfa’da Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Adil Saraç güven tazeledi. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, “Kendimiz için değil kentimiz için sloganıyla Şanlıurfa için çalışmalarına devam eden kent konseyi üyelerine başarılar diledi.

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Adil Saraç’ın tek aday olduğu Şanlıurfa’da Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan kurulu oluşturuldu.

Kent Konseyi Başkanlığı için farklı bir adayın çıkmaması nedeniyle mevcut başkan Mehmet Adil Saraç Seçimli Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Seçimin Şanlıurfa için hayırlara vesile olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent konseyinde görev alan ve ebediyete irtihal eden isimleri de rahmetle andı.

 

“KENT KONSEYİNİN ŞANLIURFA’YI GELİŞTİRİCİ BİR GÖREVİ VARDIR “

Başkan Beyazgül:”Kendimiz için değil kentimiz için” düşüncesi sadece kent konseyine bağlı bir düşünce değil hepimizin aynı düşünceyi benimsemesi gerekir. Kent Konseyinin kenti geliştirici, düşünceleri değiştirici, fikirsel dönüşüm yapacak etkisi çok büyüktür. Şanlıurfa’nın bürokraside, siyasette, ticarette, sporda ve ekonomide çok yetkin insanlara ihtiyacı var. Hep birlikte çalışarak Şanlıurfa’yı daha ileriye taşıyacağız. Şanlıurfa ne yapılırsa yapılsın hak ettiği noktaya ulaşması için çok fazla gayret gösterilmesi gereken bir şehirdir. Tarihi özelliği olarak, turizm özelliği olarak, tarım özelliği olarak çok ileri bir şehir konumundayız. Gelecek nesillere sadece ev, araba bırakmak değil güzel bir medeniyet, güzel bir kültür miras bırakmak zorundayız. Kent Konseyinin en önemli görevlerinden biri de budur” diye konuştu.

“KENT KONSEYİ SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Adil Saraç konseyin işleyişi ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilere aktararak yaptıkları faaliyetlerde kendilerine maddi ve manevi desteklerini sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Beyazgül’e teşekkürlerini iletti.

“ŞANLIURFA’DA İZ BIRAKAN İSİMLER UNUTULMADI”

Konuşmaların ardından geçmiş dönemlerde kent konseyinde görev alan ancak ebediyete irtihal eden İbrahim Toru, Abbas Tumbul, Abdurrahman Nüvit Yetkin, Mahmut Alkan anısına yakınlarına plaket takdimi yapıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

REKLAM ALANI