Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Kamera, dizüstü bilgisayar, bisiklet: Birleşik Rusya çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

Kamera, dizüstü bilgisayar, bisiklet: Birleşik Rusya çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor
REKLAM ALANI
15.01.2024
A+
A-

Kamera, dizüstü bilgisayar, bisiklet: Birleşik Rusya çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor
2024

Çocuklar “Dilek Ağacı” kampanyası için parti temsilcilerinden hediyeler aldı.
Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak, Pskov’dan genç Alexandra’ya anında yazdırma işlevine sahip bir kamera verdi. Kız, çeşitli gönüllü hareketlerde ve öğrenci gruplarında aktif bir katılımcıdır, sıklıkla çeşitli forumlara gider ve sıklıkla önemli anları yakalama ve duyguları koruma ihtiyacını düşünmüştür.

“Artık çoğu insan akıllı telefonlarda fotoğraf çekiyor ve bu fotoğraflar cihazların hafızasında kalıyor. Fotoğrafı hızlı bir şekilde basıp bir albüme kaydedebilmem veya arkadaşlarıma ve danışmanlarıma verebilmem benim için önemli” dedi Alexandra.

Vladimir’de Devlet Duması milletvekili Grigory Anikeev, 13 yaşındaki Veronica’ya bir dizüstü bilgisayar verdi .

“Yeni Yıl ve Noel nezaket, sıcaklık ve sadelik tatilleridir. Bu, mucizelerin ve aziz arzuların yerine getirilmesinin zamanıdır. Görevimiz bölgenin küçük sakinlerini memnun etmek ve onlara şenlik havası yaşatmak için mümkün olan her şeyi yapmaktır” dedi.

Devlet Duması milletvekili Elena Bondarenko, bir çizim seti alma hayali kuran Stavropol Bölgesi Zelenokumsk’tan 9 yaşındaki Vika’nın dileğini yerine getirdi.

“Vika yaratıcı bir insan. Bana çizimlerini, boncuk işlerini gösterdi ve bunlardan birini, güzel bir ağacı, hatıra olarak bana verdi. Yaratıcılık kitini kullanarak yapacağı çizimin fotoğrafını göndereceğine söz verdi” dedi Elena Bondarenko.

Novopavlovsk şehrinde parlamenter üç yaşındaki Kolya’yı ziyaret etti .

“Nikolai çok yönlü büyüyor: Spor yapıyor, şarkı söylemeyi, dans etmeyi, arabalarla oynamayı ve inşa etmeyi seviyor. Annesi, çocuğun bir inşaat seti hayal ettiğini söyledi” dedi Elena Bondarenko.

Rostov bölgesinde, Birleşik Rusya yasama meclisi milletvekili Pavel Kuzmin, büyük bir aileden iki genç Rostovit’in hayalini gerçekleştirdi: 9 yaşındaki Dasha ve 6 yaşındaki erkek kardeşi Matvey .

“Umarım Dasha ve Matvey’in yeni hobisi sağlıklarını iyileştirmeye yardımcı olur ve gelecekteki spor zaferlerinin başlangıcı olur!” – not etti.

Krasnoyarsk Bölgesi’nden beş yaşındaki Daniil, askeri bir adam rolünde olmayı hayal ediyordu. Çocuk ve annesi için Sibirya Federal Üniversitesi askeri eğitim merkezine bir ziyaret düzenlendi. Oraya, Sibirya Federal Üniversitesi’nin kara topçusu bölümünde öğretmen olan kıdemli teğmen Igor Balabolenko tarafından davet edildiler .

“Danya askeri bir adam olmak, bu rolü üstlenmek için kendini denemek istiyordu. Onu öğrencilerle ve silah türleriyle tanıştırdık. Ona ne tür mühimmat olduğunu, neleri vurduğumuzu, nasıl yüklendiğini gösterdik” dedi Igor Balabolenko.

Chelyabinsk bölgesinde, Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreteri, Kaslinsky bölgesi başkanı Igor Kolyshev, Miroslava’ya eğitici bir interaktif oyun matı verdi . Kıza ve büyüğüne tatlı hediyeler getirildi. Buna ek olarak, Birleşik Rusya, tüm Çirkin ailesi için önümüzdeki 2024’ün bir sembolünü, ünlü Kaslı dökümünden yapılmış bir ejderhayı sundu.

“Bu yıl bölgemizde 1-10 yaş arası engelli çocukların dilekleri gerçek oluyor. Dilek Ağacı etkinliğine parti üyeleri, yerel siyasi konsey üyeleri ve hizip milletvekilleri de katıldı. Partinin Kaslı yerel şubesi başkanı Irina Krasnova , çocuklar ve ebeveynlere hediyeler ve ilgi için çok minnettar olduklarını söyledi .

Hoparlör
Bondarenko Elena Veniaminovna
Bondarenko Elena Veniaminovna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sekizinci Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, İnşaat, Konut ve Toplumsal Hizmetler Komitesi Üyesi
#Turçak
#Pskov
#bölgeler
#Dilek Ağacı
#Vladimir bölgesi
#Anikeev
#Rostov bölgesi
#Kuzmin
#Bondarenko
#Stavropol bölgesi
#Krasnoyarsk bölgesi
#Çelyabinsk bölgesi
#Kolyshev
#Krasnova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/fotoapparat-noutbuk-velosiped-edinaya-rossiya-ispolnyaet-zavetnye-mechty-detej

REKLAM ALANI