Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

İŞ İNSANI HIŞMAN BİLBAY, ÖĞRENCİ SERVİSİN TEK ADRESİ AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK

İŞ İNSANI HIŞMAN BİLBAY, ÖĞRENCİ SERVİSİN TEK ADRESİ AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK
REKLAM ALANI
29.01.2024
A+
A-

İŞ İNSANI HIŞMAN BİLBAY, ÖĞRENCİ SERVİSİN TEK ADRESİ AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK

Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık Gıda İnşaat Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Hışman Bilbay, Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık çalışmaları Hakkında Usta Gazeteci Abdullah YİĞİT `e açıklamalarda bulundu.

Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Hışman Bilbay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

2014 yılında çıktığımız bu yolda, insan taşımacılığının önemi ve zorluğunun bilinciyle edindiğimiz tecrübeyi müşterilerimize yansıtıyoruz. Bu kalite anlayışımız iş dünyasının önde gelen bir çok kurumu tarafından tercih edilmek, işlerimizi daha ileriye götürmek için daima bize itici bir güç olmuştur.

Öncelikle ifade etmek isterim ki; AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK, güçlü finansal yapısı ve sürekli büyüyen 25 araçlık geniş filosuyla, önümüzdeki yıllarda da vizyonu gereği ihtiyaç duyulan her noktada var olacak, sektörde öncü olma konumunu pekiştirecektir.

Bu doğrultuda, hizmet sektörünün gerekliliği olarak sürekli kendimizi geliştiriyor ve yeni yatırımlar yapıyoruz. Yapmış olduğumuz bu yatırımlarla çağımızın getirdiği ileri teknolojiyi tüm imkanlarımızla kullanıyor ve sektöre uyarlayarak Öğrenci servis taşımacılığında daima yeniliklere öncü olmaya devam ediyoruz.

Taşıdığımız Öğrencilerimizi evlerinden okullarına, Okullarından evlerine güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak bizim her daim öncelikli görevimizdir. Bu yönde gerekli tedbirleri aldığımız gibi, sürekli yenilenen filomuzla müşterilerimize rahat ve konforlu taşımacılık hizmetini sağlamaya devam edeceğiz..

Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık olarak; bizi bugünlere getiren tüm değerli müşterilerimize teşekkür ederiz.

 

ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI

Personel taşıma hizmetindeki üstün başarı ve tecrübemizi öğrenci servis taşımacılığına da aktarmak için teknolojinin ve sektörel çözümlerin yeniliklerini kullanarak lider olma hedefiyle yola çıktık.

Öğrenci Servis Taşımacılığındaki politikamız: AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK ’ın ana değerleri olan kalite, güvenli ulaşım, dakiklik, konfor, istikrar ve sektördeki ileri teknolojileri kullanarak hizmet vermek ve veliler ile okul idaresinden verdiğimiz hizmet ile ilgili olarak aldığımız geri bildirimleri değerlendirerek, öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktır.

Servis araçlarımız; Milli Eğitim Bakanlığının “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği” ile belirlemiş olduğu tüm donanıma sahiptir. Ayrıca tüm araçlarımız Akıllı Araç Takip Sistemi (SVTS) ile donatılmış olup istenirse öğrenci velileri ve okul idaresi tarafından da izlenebilmektedir.
Sürücülerimiz; öğrenci servis standartlarının gerektirdiği eğitim ve belgelere sahip vizyonu yüksek tecrübeli kişiler arasından seçilmektedir.

Rehberlerimiz; özenle seçilmekte ve belirli kriterler doğrultusunda işe alınmakta ve kendilerine öğrenci servis standartlarının gerektirdiği eğitimler verilmektedir.

AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK; idari personelini, sürücülerini ve rehberlerini sürekli olarak eğitime tabi tutmaktadır. Yürürlükteki yasalara ve yönetmeliklere en uygun ve kusursuz öğrenci servis hizmeti vermek hedefindedir.

Vermiş olduğumuz öğrenci servis hizmetiyle ilgili olarak, hizmet araçlarımız, sürücülerimiz ve rehberlerimiz sürekli ve düzenli olarak denetlenmektedir. Düzenli olarak veliler ve okul idaresi nezdinde memnuniyet anketleri yapılmaktadır. Yapılan denetim ve anket sonuçları değerlendirilerek raporlanmakta ve hizmetle ilgili geri dönüşlere göre sürekli iyileştirmeler yapılmaktadır.

AYYILDIZ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIK olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesinde, Gaziantep, Şanlıurfa ve Birecik İlçemizde Gezi, Düğün, İş yeri Servisleri ve Öğrenci Servisleri olarak yapmaktayız. Genç Dinamık Tam Donanımlı araçlarımız ve tecrübeli kaptanlarımız ile Bir telefon kadar sizlere yakınız.

İletişim: Gsm: 0544 654 10 64

Hışman BİLBAY

Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık Gıda İnşaat Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi

Yönetim Kurulu Başkanı

 

REKLAM ALANI