Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

HÜSEYİN KIRAN, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

HÜSEYİN KIRAN, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
REKLAM ALANI
13.06.2022
A+
A-

HÜSEYİN KIRAN, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (GUMED ) Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

GUMED Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İçişleri Bakanlığımıza bağlı Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımız, iyi yetiştirilmiş ve çağın gereklerine göre donatılmış personeli ve üstün vazife bilinci ile milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır.

Yurdumuzun her köşesinde halkla iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI