Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Eyyübiye Akşamları Sinema Günleriyle Renkleniyor

Eyyübiye Akşamları Sinema Günleriyle Renkleniyor
REKLAM ALANI
13.08.2022
A+
A-

Eyyübiye Akşamları Sinema Günleriyle Renkleniyor

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Açık Hava Sinema Günleri”, her akşam bir mahalledeki parkta düzenlenen film gösterimleriyle devam ediyor.

Film gösterimleri öncesi aileleriyle birlikte parklara akın eden çocuklar, çalınan müzikler eşliğinde eğlenip renkli görüntüler oluştururken, etkinliklere katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve beraberindeki yöneticiler de vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinliyor.

Sıcak yaz akşamlarında vatandaşların parklarda güzel vakit geçirmeleri amacıyla düzenlenen açık hava sinema günlerinin ilki, 9 Ağustos’ta Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki parkta Cep Herkülü Naim adlı Türk sinemasının dev ekranda gösterimi ile başladı.

10 Ağustos’ta Direkli Mahallesi’ndeki parkta Ay Lav Yu Tuu ve 11 Ağustos’ta Mehmet Kuş Parkı’nda Türk sinemasının komedi türü başyapıtlarından Süt Kardeşler filminin sunulduğu Açık Hava Sinema Günleri etkinliğine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye birim amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Başkan Kuş: Vaatlerimizi Tek Tek Yerine Getiriyoruz

Direkli Mahallesi’ndeki açık hava sinema günleri etkinliğinde bir selamlama konuşması yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiyelilere verdikleri vaatleri tek tek yerine getirdiklerini hatırlatarak, Direkli Mahallesi sakinlerinin modern semt pazarı talebini de yerine getirdiklerini ve geçen ay açılışını yaptıklarını anımsattı. Eyyübiye’ye doğalgaz ulaştırmaya başladıklarını ve ilk kazmayı vurdukları Direkli Mahallesi ile birlikte, Akabe, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahallelerine de en kısa sürede doğalgaz ulaştırılacağını söyledi.

Direkli Mahallesi ve çevresinde dört adet yeni park, asfalt yollar yaptıklarını kaydeden Başkan Kuş, verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini ifade etti.

 

Eyyübiyeliler İstemeye Biz Yapmaya Devam Edeceğiz

11 Ağustos akşamı Mustafa Kuş Parkı’nda düzenlenen ve Süt Kardeşler adlı Türk sinemasının sunulduğu Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinde de halka hitaben bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, Eyyüpnebi, Süleymanşah, Ruha, Hayatı Harrani, Eyyüpkent ve Selçuklu Mahalleleri’nin çok şanslı olduğunu dile getirerek, bu mahallelerin hemen yanı başında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük Millet Bahçesi’nin inşa edildiğini ve açılışını bir ay sonra yapacaklarının müjdesini verdi. Başkan Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin aileler, çocuklar ve gençlere yönelik çok sayıda aktivite imkânı sunacak özellikte yapıldığını söyledi.

Mahallelerin ihtiyacı olan gençlik merkezleri, parklar, semt pazarları gibi tesisleri inşa etmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Kuş, çocukların ders çalışmasına imkân sağlayan etüt merkezini de önümüzdeki aylarda hizmete sunacaklarını ifade etti.

Geçen yıl Süleymanşah, Ruha, Eyyüpkent, Buhara, Hayatı Harrani Mahalleleri’nin tamamı ile Asya ve Yenice Mahallesi’nin bir kısmına doğalgaz ulaştırdıklarını, Eyyüpnebi’deki çalışmaların da başladığını hatırlatan Başkan Kuş, “Eyyübiyeliler istemeye, biz de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Çocuklar ve Ailelerden Teşekkür

Eyyübiye’deki parkları şenlik yerine dönüştüren açık hava sinema günlerinde program, çocuklar için eğlenceli müziklerin çalınmasıyla başlıyor. Eyyübiye Belediyesi tanıtım filmi gösterimini, Başkan Mehmet Kuş ve katılımcıların selamlama konuşması takip ediyor. Parkları tıklım tıklım dolduran çocuklara ve ailelere patlamış mısır ve gazoz ikramı ile başlayan sinema gösterimi, Başkan Mehmet Kuş’un parkta bulunan vatandaşlarla birebir sohbeti, talep ve beklentilerini dinlemesinin ardından sona eriyor.

Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de her akşam bir mahallede düzenlenen açık hava sinema günleri etkinliğine katılan aileler ve çocuklar, böyle bir etkinliği düzenleyen Başkan Kuş ve ekibine teşekkür ediyor.

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/3Vu0oGE9LR8
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-ydbkrajItJ

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI