Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

DOMOTEX 2022 ile ilgili merak ettikleriniz

DOMOTEX 2022 ile ilgili merak ettikleriniz
REKLAM ALANI
28.09.2021
A+
A-

DOMOTEX 2022 ile ilgili merak ettikleriniz

DOMOTEX 2022 ile ilgili merak ettikleriniz bu bültenle cevap buluyor!
13-16 Ocak 2022’de Hannover’de gerçekleşecek ve şimdiden 75.000 m²’si satılan DOMOTEX’e 154 firmayla başvuran Türkiye de yoğun ilgi gösteriyor. Almanya, Belçika, Hollanda, İran ve Hindistan gibi ülkeler de fuarda yerlerini almaya hazırlanıyorlar.

Ağustos başından bu yana devam eden yerleştirme sürecinin ise Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenmektedir.

Ticari Fuar Dönemi Hannover’da Yeniden Başlıyor!

Almanya Aşağı Saksonya Eyaleti ticaret fuarları ve etkinliklerin yapılmasını serbest bırakmıştır.
Aşağı Saksonya eyaletinin yeni Corona düzenlemesi, fuarların ve etkinliklerin organize edilmesini mümkün kılıyor. Hastalığın şu anki daha hafif seyri ve hastaneye yatış rakamlarının yanı sıra aşılamadaki ilerlemeyi de dikkate alan yeni düzenleme, büyük fuarların katılımcı/ziyaretçi sayısı sınırlaması olmaksızın yapılmasına imkan veriyor.

> İlgili Basın Bülteni için Tıklayın.

Almanya’ya giriş ve vize işlemleri ile ilgili güncel bilgiler
Almanya için Schengen vize başvuruları İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Trabzon ve Gaziantep’te yer alan iDATA firmasına ait bürolar aracılığıyla yapılmaktadır.

> Vize başvurusunda ibraz edilmesi gereken belgeler için tıklayın.

ÖNEMLİ BELGELER

Almanya’ya girişte test zorunluluğu ya da aşı belgesi/ hastalığın geçirildiğine dair belge gösterme zorunluluğu

Varyasyon harici bölgelerden ülkeye girişte (hangi kategori altında sınıflandırıldığından ve kullanılan ulaşım aracından bağımsız olarak): Aşı belgesi, enfeksiyonun atlatıldığına dair belge veya negatif COVID-19 test sonucu istenmektedir. (Türkiye bu sınıftadır.) Bu belgelerden herhangi birinin ülkeye girişte ibraz edilmesi zorunludur.
Almanya’ya gelmeden önce www.einreiseanmeldung.de adresinden kayıt olmak ve kayıt belgesini Almanya’ya girişte yanlarında bulundurmak zorunluluğu vardır.
Kabul gören aşılar: Biontech, Moderna, AstraZeneca, Janssen-Cilag
> Paul Ehrlich Enstitüsü’nün onayladığı aşılar için tıklayınız.
Ayrıca yüksek riskli bölgelerden (Türkiye gibi) gelen ticaret fuarı katılımcıları aşılı olmasa ya da enfeksiyonu geçirmemiş olsa dahi, karantina yükümlülüğü olmaksızın Negatif PCR testi sunarak ülkede 5 günle sınırlı kalmak şartıyla kalabilirler. Alman Hükümeti’nin resmi açıklaması ile fuar katılımcıları ‘acil seyahat ihtiyacı olan iş insanları’ olarak sayılmaktadır.
> İlgili karar ve girişte sunulması gereken belgeler için tıklayınız.

DOMOTEX 2022’yi sabırsızlıkla bekliyor ve nihayet sizi Hannover Fuar Alanı’nda bizzat ağırlamayı umuyoruz!
Saygı ve Sevgilerimizle,

Sosyal Medyada DOMOTEX’i Takip Edin



Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş

Büyükdere Cad. Şarlı İş Merkezi No:103 B Blok Kat:5 34394 Mecidiyeköy – Şişli / İstanbul
Marka: DOMOTEX
Mersis No: 0457054633600014
Tel.: +90 212 334 69 00

 

 

REKLAM ALANI