Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Digital sahtekarlık önlemede lider ASEE Türkiye

Digital sahtekarlık önlemede lider ASEE Türkiye
REKLAM ALANI
21.05.2021
A+
A-

Dijital sahtekarlığı önlemeye yönelik platform geliştirildi

Digital sahtekarlık önlemede lider ASEE Türkiye, Kara Danışmanlık işbirliği ile yeni ürünü InACT® Görsel Analitik Platform’unu müşterileri ile tanıştırıyor.

2009 yılından bugüne, önde gelen uluslararası banka ve finansal kurumların, iç ve dış sahtekarlık önleme operasyonları için tercih ettiği InACT®, şimdi Görsel Analitik Platform’u ile müşterilerinin problemleri görmek ve çözmek için veriyi kullanma biçimini değiştiriyor.

ASEE Türkiye’nin iç ve dış sahtekarlık önleme çözümü olan InACT®, Kara Danışmanlık ile gerçekleşen işbirliği ile yeni Görsel Analitik Platformu’nu (Advanced Dashboard) müşterilerinin kullanımına sunuyor. Kara Danışmanlığın en büyük temsilcisi olduğu ve 2021 Gartner Magic Quadrant raporunda üst üste 9.kez Lider seçilen iş zekası yazılımı Tableu altyapısının InACT® ile entegrasyonu ile hazırlanan platform, önemli bilgilerin görsel olarak hızlı ve pratik şekilde sunulmasını sağlıyor. Özet bilgiden detaya geçilebilen, zengin görsellerin tasarlanabildiği, büyük veri kaynaklarını da okuyabilen platform, kolay entegrasyonu ve interaktif kullanılabilmesi ile de öne çıkıyor.

ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas yaptığı açıklamada ‘ Kara Danışmanlık ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, hem InACT® ürünümüzün sürekli yenilenme ve geliştirilme yolculuğunda ve hem de müşterilerimize sunduğumuz hizmetlere sağladığı katma değer açısından önem taşıyor’ dedi.

Basın Bülteni

REKLAM ALANI