Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Dangara ilçesinde “Siyovush Yakub” Limited Şirketi’nin açılışı

Dangara ilçesinde “Siyovush Yakub” Limited Şirketi’nin açılışı
REKLAM ALANI
04.09.2023
A+
A-

 

 

 

Dangara ilçesinde “Siyovush Yakub” Limited Şirketi’nin açılışı

.2023 , Dangara bölgesi

1 Eylül’de ulusal barış ve birliğin kurucusu, ulusun lideri Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Dangara ilçesinde perdeyi kaldırarak “Siyovush Yaqub” Limited Şirketi’nin faaliyetine başladı. sembolik plaka üzerinde.

 

 

 

 

Sanayi kuruluşunun faaliyeti, hammaddelerin işlenmesi, çeşitli boyutlarda profillerin üretimi, evin zemini için plastik levhalar, plastik ve demir pencere ve kapıların üretimine odaklanmıştır. Şu anda şirket 5 çeşit plastik ürün üretmektedir.

 

 

 

Ulusun büyük lideri Saygıdeğer Emomali Rahmon, Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin ithal ikameli ve ihracata yönelik ürünlerin üretimini artırma hedeflerinin uygulanması için yeni bir sanayi kuruluşunun inşası ve işletilmesini önemli buldu. , yeni işler yaratın ve ekonomiyi geliştirin.

Limited Şirket “Siyovush Yaqub”, yerel işadamı Hakim Salimov tarafından 1 hektarlık alan üzerinde kurulmuş olup iki teknolojik hattan oluşmaktadır. İlk fabrikada 3 çeşit plastik levha ve plastik panel üretimine başlandı.

İkinci teknolojik hattın faaliyeti plastik kapı ve pencere üretimine yöneliktir. Şirketin ürünleri “Sifat Plast” markasıyla ülke genelindeki il ve ilçe pazarlarına sunulmaktadır.

Limited şirket “Siyovush Yaqub”, hammaddeden nihai ürüne kadar aynı ürün listesinin 3 ana üretim dönemini kapsayan Khatlon bölgesindeki ilk sanayi kuruluşudur. Dünyaca ünlü firmalardan alınan teknolojik hatlar, müşterilere dünya standartlarına uygun, yüksek kaliteli ürünler sunmayı mümkün kılmaktadır.

 

 

 

Bu tür ürünlere olan talebin artması dikkate alındığında, bir sanayi kuruluşunun inşası ve işletilmesi, yeni kurulan işletmelerin üretimden kaynaklanan plastik profil ve levha ihtiyacını karşılamaya olanak sağlamaktadır.

İşletmenin idari binası 3 kattan oluşmakta olup çalışanların çalışmaları için uygun koşullar sağlamaktadır. İşletmede ayrıca 100 kişilik bir mutfak ve bir fırın bulunmaktadır. Yani çalışanlara iyi yaşam koşulları sağlanıyor.

Limited şirket “Siavush Yakub” 3 aşamada inşa edildi ve ilk aşamada 100 kişiye kalıcı iş imkanı sağlandı. Ayrıca aynı gün işletmenin ikinci etabının inşaat projesi de sunuldu. Gelecekte “Dangara arduvaz” ve ahşap kapı fabrikasının inşası planlanıyor.

İşletmenin çevresine dekoratif ve gölgelik çiçekler ve çalılar dikildi, yollar asfaltlandı ve aydınlatıldı.

Ayrıca fabrikaya giden ana yol asfaltlanarak 600 metre mesafeden su getirildi.

Devlet Başkanı’nın sergiyi ziyareti sırasında ilçenin sanayi ürünleri üretimindeki artış hakkında bilgi verildi.

 

 

 

2022-2026 “Sanayi Kalkınma Yılı” ve “Tacikistan Cumhuriyeti’nin 2020-2025 Hızlı Sanayileşme Programı” çerçevesinde Dangara ilçesinde 28 fabrika ve sanayi tesisinin inşası ve işletmesi planlanıyor.

2023 yılının 7 ayında Khatlon bölgesinin Dangara ilçesinde toplam miktar 1 milyar. 453,4 milyon. Geçen yılın aynı dönemine göre 70 milyon somoni daha fazla olan endüstriyel ürünler somonisi üretildi.

Devlet Başkanının talimat ve emirlerinin uygulanması, sermaye çekilmesi ve fabrikaların ve sanayi kuruluşlarının özel sektör temsilcileri tarafından inşası ve restorasyonu, son birkaç yılda üretim fırsatlarının genişletilmesi için koşullar yarattı. Bu dönemde yerel hammaddelerin işlenmesi ve nihai ürün üretimi arttı.

Devlet başkanı, Tacikistan Cumhuriyeti’nin Bağımsızlığının 35. Yıldönümü hazırlıklarına Dangara ilçesi girişimcilerinin ve yerel sakinlerinin katkılarından övgüyle söz etti.

 

 

FacebookTwitter

kaynak:http://www.president.tj/node/31418?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI