Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

DANAOĞLU GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET DANAOĞLU `NDAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

DANAOĞLU GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET DANAOĞLU `NDAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
08.12.2022
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından “İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi”nin 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla, her yıl 10 Aralık “Dünya İnsan Hakları Günü” olarak kutlanmaktadır.

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, insanların hiçbir ayrım gözetmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı eşit, özgür ve onurlu yaşama hakkına sahip olduğunu ilan eden güçlü bir irade beyanıdır. İnsanlar farklı ırklardan ve kültürlerden gelebilir, farklı değerlere sahip olabilirler. Bütün farklılıklara rağmen, insanlığın ortak paydası, bireylerin doğuştan sahip oldukları temel hak ve özgürlüklerdir. Bu, onurlu bir yaşamın gereği ve en temel şartıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeryüzünün tüm coğrafyalarında insan onurunun, temel hak ve özgürlüklerin en yüce değerlerden biri olduğu bilincinin egemen olmasını diliyor, milletimizin ve tüm dünya insanımızın “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” nün 74. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI