Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sevgi evindeki çocukları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sevgi evindeki çocukları ziyaret etti
REKLAM ALANI
29.04.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sevgi evindeki çocukları ziyaret etti

Emine Erdoğan, sevgi evindeki çocukları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı sevgi evlerinde devlet koruması altında yaşayan kız çocuklarını ziyaret etti.

Emine Erdoğan, Ankara’daki bir sevgi evini ziyaretinde çocuklarla oyunlar oynadı, hediyeler verdi. Çocuklar da Emine Erdoğan’a yazdıkları şiirleri okudular, yaptıkları resimleri gösterdiler.

İlkokul 1, 2 ve 3’üncü sınıfa devam eden çocuklar, derslerini tabletten çevrim içi yaptıkları için üzgün olduklarını, okulu çok özlediklerini söylediler. “Okullar ne zaman açılacak” diye soran çocukları Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülü arama ile buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da kız çocukları ile tek tek konuşup gözlerinden öptüğünü söyledi, bayramlarını kutladı ve okulların açılmasıyla ilgili olarak, “Vaka sayıları düşünce inşallah siz de arkadaşlarınızla buluşacaksınız” dedi.

Daha sonra kız çocukları Emine Erdoğan’a tek tek odalarını gezdirdi. Emine Erdoğan çocuklarla birlikte “çatlak patlak” oyununu oynadı. En sevdikleri şarkı ve şiirleri okuyan çocuklar, Emine Erdoğan’dan tekrar gelmesini istedi.

Ziyarette çocuklar, Emine Erdoğan’a kolonya ve çikolata ikram ederken Emine Erdoğan’ın da çocuklara bayram harçlığı, oyuncaklar ve bayramlık hediye verdiği öğrenildi.

Kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/127734/emine-erdogan-sevgi-evindeki-cocuklari-ziyaret-etti

REKLAM ALANI