Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MobileLink Phone Shop Time Attack & Auto Show Drag Yarışı etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MobileLink Phone Shop Time Attack & Auto Show Drag Yarışı etkinliğine katıldı
REKLAM ALANI
21.05.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MobileLink Phone Shop Time Attack & Auto Show Drag Yarışı etkinliğine katıldı

 

2023

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin organize ettiği, Cemsa Sporting Center’de gerçekleştirilen MobileLink Phone Shop Time Attack & Auto Show Drag Yarışı etkinliğine katıldı.

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Etkinlikte yaptığı konuşmada, araba yarışlarının merak ve ilgi gerektiren bir spor olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, gençlerin bu sporu güvenli koşullarda yapabilmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Bu spora gönül vermiş yarışçılar vardır. Bir arabanın ortaya çıkartılması ve yarışlara hazırlanmasının arkasında büyük ve özverili çalışan bir ekip vardır. Bu yarışlar, KKTC için önemli bir faaliyettir. Kısıtlama ve ambargolara rağmen yarışçılarımız, uluslararası platformlarda KKTC’yi başarılı bir şekilde temsil etmektedir” diyerek Değirmenlik bölgesinde tahsis edilecek olan arazi ile KKTC’ye yeni bir yarış pisti kazandırılacağını, bununla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Gençlere yönelik faaliyetlere mümkün olduğunca destek verdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, drag yarışlarının prestijli bir spor olduğunu belirterek bu sektöre destek verenlere teşekkür edip yarışlara katılan sporculara başarılar diledi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-mobilelink-phone-shop-time-attack-auto-11070

 

 

REKLAM ALANI