Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile heyetini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile heyetini kabul etti.
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile heyetini kabul etti.

.2023

“Kanserde erken tanı çok önemli”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “1-31 Mart Prostat Kanseri Farkındalık Ayı” dolayısıyla Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile heyetini kabul ederek görüştü.

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, prostat kanserinde erken tanı için 50 yaş ve üzeri erkeklerin düzenli bir şekilde muayene olmasının önemine dikkat çekerken, erken tanının hayat kurtardığını ifade edip prostat kanserinin tedavi edilebilir olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Tatar, kanser konusunda büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan Kanser Hastalarına Yardım Derneği başkanı ve üyelerine teşekkür etti ve bu çalışmalarda elinden gelen desteği sürdüreceğini de söyledi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de kabulde yaptığı konuşmasında, “Prostat Kanseri Farkındalık Ayı” ve derneğin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gerek Covid-19 sürecinde gerekse yaşanan deprem felaketinde, ilaca erişilebilirlik konusunda yaşanan sıkıntıları da dile getiren Kocaismail, her zaman ve her durumda yanlarında olan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile eşi Sibel Tatar’a teşekkürlerini sundu.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı da hazır bulundu.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kanser-hastalarina-yardim-dernegi-baskani-raziye-kocaismail-10779

 

 

REKLAM ALANI