Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Alaniçi Köy Kadın Kursu Yıl Sonu Sergisi’nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Alaniçi Köy Kadın Kursu Yıl Sonu Sergisi’nin açılışını yaptı
REKLAM ALANI
16.06.2022
A+
A-

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Alaniçi Köy Kadın Kursu Yıl Sonu Sergisi’nin açılışını yaptı

“Önemli olan, kültürümüzü yaşatabilmek ve kendi ürünümüzü paylaşabilmektir”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Alaniçi Belediye Parkı kurs binasında düzenlenen Alaniçi Köy Kadın Kursu Yıl Sonu Sergisi’nin açılışını yaptı.

Açılıştaki konuşmasında, köy kadın kurslarının Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin desteğiyle 78 köyde devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar; manevi ve kültürel belleğin canlı tutulması, kadınların ekonomik yaşamda söz sahibi olması, sosyalleşerek iş birliği ve dayanışma duygusunun gelişmesi amacıyla düzenlenen köy kadın kurslarının önemine değindi.

“Önemli olan kültürümüzü yaşatabilmek ve kendi ürünümüzü paylaşabilmektir. El emeği göz nuru çalışmaların gelecek nesillere aktarılması ve üretebilmek çok büyük bir önem taşımaktadır. Her şeye rağmen devletimiz ve insanımız üretmeye devam etmektedir. Böylece hem kültürümüzü sürdürüyoruz hem de ekonomiye katkı sağlıyoruz. Kıbrıs Türk kadını her zaman mücadelesine ve her koşulda üretmeye devam etmiştir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, serginin açılışına katkı koyan herkesi tebrik etti.

 

Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-alanici-koy-kadin-kursu-yil-sonu-sergisinin-9906

 

 

REKLAM ALANI