Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİ İLE DEĞERLENDİRİYOR

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİ İLE DEĞERLENDİRİYOR
REKLAM ALANI
02.07.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ HALİLİYE BELEDİYESİ İLE DEĞERLENDİRİYOR

Bir 7 kişi görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, açtığı Yaz Spor Okulları ile çocukların vazgeçilmez adresi oluyor. Sabiha Özlek Spor Salonundaki basketbol kursuna katılan çocuklar, hem yaz tatilini ile değerlendiriyor hem de spor alışkanlığı kazanıyor.
Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık Ve Sporun Kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor.Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla açılan kurslarda şampiyon sporcular yetiştiriliyor. Lisanslı sporcuların yetiştiği kurslara gençlerin ilgisi yoğun olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Sabiha Özlek Spor Salonundaki basketbol kursuna katılan gençler ise başarılarıyla Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin gururu oluyor. Kendilerine sunulan bu imkanlarla spor alışkanlığı kazanan gençlerin, okulların tatil edilmesiyle vazgeçilmez adresleri bu kurslar oluyor. Belediye bünyesindeki Yaz Spor Kursları ile hem zaman geçirdiklerini hem de spora yöneldiklerini ifade eden gençler, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür etti.

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik düzenlenen kursa müracaatların devam ettiği belirtildi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kuracağı kaydedildi.

 

 

REKLAM ALANI