Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

CEVDET YILDIRIM `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
08.01.2023
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizin ve ilimizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2022 yılının onlar için umut verici olmasını temenni ediyorum.

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Gazeteci kardeşlerim görevlerini yerine getirirken yardımcı olmak da hepimizin görevidir.

Vatandaşımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak adına zaman, mekan gözetmeksizin cefakârca çalışan, ilimize değerli katkılar sağlayan tüm basın emekçilerimize teşekkür ediyorum.

Mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI