Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Novosibirsk’te kamusal alanlar iyileştiriliyor

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Novosibirsk’te kamusal alanlar iyileştiriliyor
REKLAM ALANI
29.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Novosibirsk’te kamusal alanlar iyileştiriliyor

2023

Şehir bu amaçlarla çevresel etkinlikler düzenliyor ve mekanları modernleştiriyor
Kent Konseyi milletvekili Andrei Gudovsky , yeniden yapılanmanın devam ettiği Oktyabrsky bölgesindeki “Donbass Kahramanları” parkının iyileştirilmesine katılıyor.

“İyileştirme planı yasa dışı inşa edilmiş kalıcı garajların yıkılmasını öngörüyor. Kaymakamlıkla birlikte bu çalışmayı organize ettik, ardından bölgeyi iyileştireceğiz. Parkta patikalar, yaya yolları, spor ve çocuk oyun alanları bulunacak. Çalışmanın 2024 yılında tamamlanması planlanıyor” dedi.

Ayrıca Andrei Gudovsky’nin gözetiminde Panfilovtsev Caddesi’ndeki 1 ve 3 numaralı evler arasındaki avlu alanlarının iyileştirilmesi tamamlandı.

Belediye Meclisi yardımcısı Ekaterina Kozlovskaya, Dzerzhinsky bölgesindeki Tolbukhin Caddesi’ndeki parkın bakımına yardım ediyor. Şimdi buraya iki bank yerleştirildi. Daha önce alan çevre düzenlemesi yapılmış, çalıların yanında büyük ağaçlar ve küçük ağaçlar ortaya çıkmıştı.

Güneybatı yerleşim bölgesinde, belediye meclisi milletvekilleri Liliya Goncharova ve Andrei Anikin’in girişimiyle köknar ağaçlarından oluşan bir sokak dikildi. Eylem toplu konut oluşumunun yaklaşmakta olan 50. yıldönümüne denk gelecek şekilde zamanlandı.

“Agronomistlere danıştık ve doğru zamanı seçtik. İğne yapraklı ağaçları kıştan önce dikmek daha iyidir, böylece daha hızlı köklenirler ve güçlenirler” dedi Liliya Goncharova.

Kalininsky bölgesinde Belediye Meclisi yardımcısı Elena Voronina, parti aktivistleri ve TOS “Severny” ile birlikte bir temizlik günü düzenledi.

“Çevrenizdeki alanı daha temiz hale getirmek bu tür temizliğin amaçlarından biridir. Yaz boyunca çeşitli etkinliklerin yapıldığı alanı hep birlikte temizledik” dedi.

Novosibirsk’in Leninsky bölgesinin özel sektöründe Port-Arturskaya sokaklarındaki ve 1. Kamenogorsky şeridindeki yollar kırma taşlarla dolduruldu.

“İnsanlar bahar ve yaz aylarında otobüs durağına veya okula gitmenin zor olduğundan şikayet ediyordu. Yasama Meclisi milletvekili Dmitry Kozlovsky , “Her zaman şehrin altyapısını iyileştirmeye ve sakinlerin konforu için koşullar yaratmaya çalışıyoruz” dedi .

Hoparlör
Gudovsky Andrey Eduardovich
Gudovsky Andrey Eduardovich
“Kentsel Çevre” parti projesinin kamu konseyi başkanı, yerel yönetimlerin ve onların yetkililerinin yerel öneme sahip sorunları çözme yetkilerinin uygulanmasını izlemeye yönelik daimi komisyonun başkanı ve Konsey’de kentsel yönetime ilişkin daimi komisyonun üyesi Novosibirsk şehrinin milletvekilleri
#Novosibirsk bölgesi
#bölgeler
#Gudovsky
#Kozlovskaya
#Gonçarova
#Anikin
#Voronina
#Kozlovski
#modernizasyon
#gelişim
#Bahçıvanlık
#subbotnikler
#halka açık yerler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-novosibirske-blagoustraivayut-obshestvennye-territorii

 

REKLAM ALANI