Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Birleşik Rusya, Voronezh Okul Çocukları İçin Cesaret Dersi, Yaratıcı Ustalık Sınıfı ve Güvenlik Dersi Düzenledi

Birleşik Rusya, Voronezh Okul Çocukları İçin Cesaret Dersi, Yaratıcı Ustalık Sınıfı ve Güvenlik Dersi Düzenledi
REKLAM ALANI
05.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Voronezh Okul Çocukları İçin Cesaret Dersi, Yaratıcı Ustalık Sınıfı ve Güvenlik Dersi Düzenledi

2023,

Olaylar, partinin halk desteğinin genel merkezinde “Birleşik” Sivil Girişimler Birliği bölgesel Merkezi’nin çalışmalarının bir parçası olarak düzenlendi.

Okul çocukları için cesaret dersi, düşmanlıklara katılan Voronezh’in Leninsky bölgesi Gaziler Konseyi başkanı Evgeny Pravdukhin tarafından verildi .

Çocuklar, Rus ordusu hakkında vatansever bir video izlediler, Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın ana tarihsel gerçeklerini hatırladılar. Evgeny Pravdukhin ayrıca çocuklara yerel çatışmaların kahramanlarından bahsetti.

“1 Temmuz Savaş Gazileri Günü. Afganistan, Çeçenya, Suriye ve askeri çatışmaların yaşandığı diğer “sıcak noktalarda” savaşan herkesi hatırlıyoruz. Şu anda özel bir askeri operasyonda yer alan adamlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Rusya her zaman kahramanlarıyla gurur duymuştur” dedi.

Ardından “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” gönüllüleri yaratıcı bir ustalık sınıfı düzenlediler. Çocuklar, karargahın sembolü – bir ayı şeklinde başvuruda bulundular.

ANO “Aile Güvenliği Okulu” başkanı, çocuk güvenliği uzmanı Vladislav Kartashov, evde yalnız olduğunuzda ve kapı zili bir yabancı çaldığında nasıl davranmaları gerektiği konusunda çocuklar için durumları analiz etti. Çocuklara 112 acil durum telefonu söylendi ve onlarla bir sahne oynadılar – adamlar bir EMERCOM görevlisi, bir polis ve bir yabancı olarak hareket ettiler.

Ayrıca Vladislav Kartashov, çocuklara bir çocuğun sokakta kaybolması durumunda davranış kurallarını öğretti.

Bölge halk desteği genel merkezi başkanı, Voronezh Bölgesel Duma milletvekili Marina Andreychuk , yaz tatillerinde genel merkezde farklı yaşlardaki çocuklar için çok sayıda etkinlik ve eylemin yapıldığını kaydetti.

“Yaratıcı, spor, eğitim etkinlikleri, vatansever eylemler, ustalık sınıfları düzenliyoruz. Herkesin ilgisini çeksin diye farklı yaş kategorilerine göre sınıflar seçiyoruz ve tatiller faydalı oldu” dedi.

Konuşmacı
Andreychuk Marina Aleksandrovna
Andreychuk Marina Aleksandrovna
Partinin Genel Konsey üyesi, Birleşik Rusya partisi D.A.’nın bölgesel halk resepsiyonu başkanı. Voronej Bölgesi’ndeki Medvedev ve Sivil İnisiyatifler Derneği “Birleşik” Merkezi, partinin Voronej bölge şubesi sekreter yardımcısı, Voronezh Bölgesel Duma Konut ve Toplumsal Hizmetler, Enerji ve Tarifeler Komitesi Başkan Yardımcısı, koordinatörü “Okuryazar Tüketici Okulu” parti projesi
#Voronej bölgesi
#bölgeler
#cesaret dersi
#Usta sınıfı
#emniyet
#öğrenciler
#savaş gazileri
#Pravdukhin
#kamu destek karargahı
#MGER
#Kartaşov
#Andreychuk
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-dlya-voronezhskih-shkolnikov-urok-muzhestva-tvorcheskij-master-klass-i-zanyatie-po-bezopasnosti

REKLAM ALANI