Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

“Birleşik Rusya” ülke çapındaki Öğretmenler Günü’nü kutladı

“Birleşik Rusya” ülke çapındaki Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“Birleşik Rusya” ülke çapındaki Öğretmenler Günü’nü kutladı
REKLAM ALANI
07.10.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” ülke çapındaki Öğretmenler Günü’nü kutladı
2024,

Eğitim çalışanları şükran mektupları ve hediyeler alıyor

Devlet Duma milletvekili Gennady Panin, Moskova yakınlarındaki Orekhovo-Zuevo’daki 6 numaralı okuldaki öğretmenlerini ziyaret etti.

“Öğretmenin işi sadece bir meslek değildir. Bu, çocuklar için büyük bir özveri, sabır ve sevgi gerektiren bir çağrıdır. Sadece bilgi vermiyorsunuz, kişilikleri şekillendiriyorsunuz, ülkemizin geleceğinin temellerini atıyorsunuz” dedi.

Stavropol’de Çocukların Yaratıcılık Sarayı’nda en iyi öğretmenlerin onurlandırıldığı etkinlikler düzenlendi. Kendilerine teşekkür mektupları ve değerli hediyeler takdim edildi.

“Öğretmenlerin çalışma koşullarını iyileştirmeye çalışıyoruz: Okulları yeniliyoruz, yenilerini inşa ediyoruz, ekipman satın alıyoruz, sınıfları donatıyoruz. Ancak yine de en önemli şeyin, okulun kalbinin öğretmen olduğunu anlıyoruz,” diye belirtti Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi Başkanı Olga Timofeeva .

Astrahan bölgesinde, Devlet Duma Sağlığın Korunması Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Rusya Onur Doktoru Leonid Ogul , kimya öğretmeni Valentina Lutseva’yı mesleki tatilinden dolayı tebrik ederek kendisine bir şükran mektubu sundu.

“Valentina Vasilievna’ya bize, yani 35 numaralı okulun öğrencilerine verdiği her şey için son derece minnettarım” diye paylaştı.

Yamal-Nenets Özerk Okrugu’nda Birleşik Rusya temsilcileri, Genç Muhafız üyeleriyle birlikte, ” Birleşik Rusya ile Kariyerim ” parti projesinin belediye koordinatörü Gubkin Meslek Yüksekokulu müdürünü Vera Shemyakina’yı tebrik etti . Ona bir çay sepeti ve bir buket çiçek getirdiler.

Gubkinsky şehrinin Duma milletvekili Olga Didenko , “Öğrencilere gelecekteki mesleklerinin sırlarını öğrenmede başarılar, öğretmenlere ve endüstriyel eğitim ustalarına yeni başarılar ve refah diliyoruz” dedi.

Birleşik Rusya’nın Krasnoyarsk’taki bölgesel kamu resepsiyon ofisinde öğretmenler için bir resepsiyon düzenlendi. Bölgesel yasama ve yürütme organlarının milletvekilleri ve temsilcileri öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

“Ebeveynler, öğretmenler, öğretmenlik emektarları bize geldi. Ebeveynlerden beslenme ve eğitim süreciyle ilgili birçok soru aldık” dedi Krasnoyarsk Kent Konseyi üyesi, 154 numaralı okulun müdürü Olga Kurygina .

Resepsiyonda öğretmenler bölgedeki çalışma koşullarının ve eğitim kalitesinin iyileştirilmesine yönelik girişimlerini dile getirdi.

“Onları işe alıyoruz. Eğitim alanında ne gibi sorunların olduğunu görme fırsatı sağlayan herkese teşekkür ederim,” dedi Krasnoyarsk Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili Irina Subocheva .

Sivastopol Kültür ve Sanat Merkezi Orta Mesleki Eğitim Günü’nü kutladı. Mesleki eğitim çalışanları ve gazileri ile teknik okul ve kolej öğrencilerine yönelik büyük bir konser düzenlendi. Uzun yıllar süren verimli çalışmalar ve gençlerin yetiştirilmesinde elde edilen başarılar nedeniyle, en seçkin öğretmenlere teşekkür ve onur belgeleri verildi.

Ryazan Bölge Filarmoni Orkestrası da öğretmenler için bir konser düzenleyerek teşekkür mektupları sundu.

Ryazan Bölge Duması’ndaki Birleşik Rusya fraksiyonunun bir üyesi olan Tatyana Barinova , “Öğrencilere sadece bilgi ve becerileri aktarmakla kalmayıp, aynı zamanda herkese kalbinizin bir parçasını verdiğiniz için çok teşekkür ederim” diye vurguladı.

Tataristan’daki Almetyevsk Drama Tiyatrosu’nda öğretmen eğitimi çalışanları, Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri, bölge başkanı Timur Nagumanov tarafından tebrik edildi .

“En değerli öğretmenleri ödüllendirmek için ilçemizden oluşturduğumuz bursları hediye etmek iki kat keyifli. Başka bir güzel hikayemiz daha var; genç uzmanları desteklemek için fon tahsis etme kararı alındı” dedi.

Almetyevsky bölgesi başkanından 133 öğretmene toplam 6 milyon ruble tutarında hibe verildi. Ayrıca 40 genç uzmana sosyal destek kapsamında 100 bin ruble değerinde sertifika verildi.

Omsk Kent Konseyi Yardımcısı Yuri Ivanishchev , Birleşik Rusya aktivistleri ve Genç Muhafızlar, eğitim kurumu çalışanları için bir şenlik programı düzenlemek üzere 6 numaralı okula geldi. Göreve giden öğretmenler şarkılarla, sıcak dileklerle ve hediyelerle karşılandı.

“Her birimiz yeni başarılara ilham veren, zor zamanlarda bizi destekleyen ya da sadece önemli bilgileri paylaşan birini hatırlayabiliriz. Hayatımızın geri kalanı boyunca hafızamızda kalan ve kişiliğimizi şekillendiren bunlar gibi anlardır” diyor Yuri Ivanishchev.

Birleşik Rusya ayrıca 60 ve 77 numaralı okulların personeline ve Tedavi Edici Pedagoji ve Farklılaştırılmış Eğitim Merkezi’ne çay setleri bağışladı.

Yasama Meclisi ve Omsk Kent Konseyi’ndeki Birleşik Rusya gruplarının üyeleri Igor Vereteno ve Natalya Starovoitova, Omsk okullarındaki öğretmenler için şehir parlamentosuna bir gezi düzenledi.

“Binanın tarihçesini, faaliyetlerinin nasıl organize edildiğini, meclis çalışmasının özelliklerinin neler olduğunu anlattılar. Genel olarak okulların ve eğitimin sorunlarını ele aldık. Sonuç olarak öğretmenlere teşekkür ettim ve onlara şükran mektupları ve hediyeler sundum” dedi Natalya Starovoitova.

Bolsherechensky bölgesindeki Pochekuevskaya ortaokulunun öğretmenlerine partiden şükran mektupları verildi.

 

Hoparlör
Panin Gennady Olegovich
Panin Gennady Olegovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Moskova bölgesindeki “Dijital Rusya” parti projesinin koordinatörü, Orekhovo-Zuevsky kentsel bölgesi Partisinin yerel şubesi Sekreteri,
#Moskova bölgesi
#bölgeler
#Panin
#Stavropol bölgesi
#Timofeeva
#Astrahan bölgesi
#Oğul
#Yamalo-Nenets Özerk Okrugu
#Şemyakina
#Didenko
#Krasnoyarsk bölgesi
#Sevastopol
#Ryazan bölgesi
#Barinova
#Tataristan Cumhuriyeti
#Nagumanov
#Omsk bölgesi
#İvanişçev
#Mil
#Starovoitova
#Öğretmenler Günü
#partiprojeleri
#BirleşikRusya ileKariyerim
#Tebrikler
#teşekkür mektupları
#öğretmenler
#halka açık resepsiyonlar
#benimsendi
#Sunmak
#konserler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-pozdravlyaet-pedagogov-s-dnyom-uchitelya-po-vsej-strane

REKLAM ALANI