Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Birleşik Rusya, Tyumen bölgesinde, okul çocukları için amiral gemisi olan bir üniversiteye ve Rus Demiryolları’nın bir şubesine geziler düzenledi

Birleşik Rusya, Tyumen bölgesinde, okul çocukları için amiral gemisi olan bir üniversiteye ve Rus Demiryolları’nın bir şubesine geziler düzenledi
REKLAM ALANI
18.11.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Tyumen bölgesinde, okul çocukları için amiral gemisi olan bir üniversiteye ve Rus Demiryolları’nın bir şubesine geziler düzenledi.

2023,

Kariyer rehberliği etkinlikleri “Yeni Okul” parti projesinin “Ben geleceğin mühendisiyim” bölgesel projesi çerçevesinde gerçekleşti.
Gubkinsky okulunun 10. sınıf öğrencileri Tyumen Endüstri Enstitüsü’nü (İnşaat Enstitüsü) ziyaret ederek üniversitedeki eğitim alanları, stajlar ve mezunların istihdamı hakkında bilgi aldılar.

Adamlar ayrıca JSC Mostostroy-11’in üs bölümünü ve inşaat üretimi bölümünün laboratuvarını ziyaret etti ve bilimsel deneylerde yer aldı. Modern yapı malzemeleri çeşitleriyle tanıştırıldılar ve bazı ürünlerin mukavemetini belirlemeye yönelik bir deney gösterildi.

Tyumen Bölgesi Mimarlık ve İnşaat Tarihi Müzesi’nde öğrenciler üniversitenin tarihi ve öğrencilerin yaratıcı çalışmaları ile tanıştı.

İkinci gün, Rus Demiryolları JSC’nin Sverdlovsk Demiryolunun Tyumen şubesinde onuncu sınıf öğrencileri, hizmet lokomotif deposunu ve Tyumen Çocuk Demiryolunun eğitim merkezini ziyaret ederek öğrenme sürecini gördüler ve bazı mesleklerde kendilerini denediler.

#Tyumen bölgesi
#kariyer rehberliği
#öğrenciler
#gezi
#partiprojeleri
#Yeni okul
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tyumenskoj-oblasti-edinaya-rossiya-organizovala-ekskursii-dlya-shkolnikov-v-opornyj-vuz-i-filial-rzhd

 

REKLAM ALANI