Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

“Birleşik Rusya” Kemerovo okulunda Kahraman Masası açtı

“Birleşik Rusya” Kemerovo okulunda Kahraman Masası açtı
REKLAM ALANI
08.02.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Kemerovo okulunda Kahraman Masası açtı

2024,

Birinci Çeçen Savaşı sırasında askerlik görevini yerine getirirken ölen bir mezuna ithaf edilmiştir.
Dmitry Klimov’un anısı 90 numaralı okulda ölümsüzleştirildi. Bir tank biriminin parçası olarak düşmanlıklara katıldı. Şubat 1995’te Grozni şehrine düzenlenen saldırı sırasında öldürüldü. Ölümünden sonra Cesaret Nişanı ile ödüllendirildi. Adı Yurga şehrinde şehit düşen askerlerin anıt dikilitaşına kazınmıştır.

Törene Kahramanın annesi, öğretmenleri ve okul çocukları, Birleşik Rusya üyeleri ve savaş gazileri katıldı.

“Hizmeti ve özverisi nedeniyle Dmitry Klimov’un ebedi hatırası. Okul öğrencileri onun tarihini koruyacak ve ondan cesaret ve adanmışlığın bir örneğini alacaklar,” dedi “Tarihsel Hafıza” parti projesinin bölge koordinatörü Vasily Borisov .

Birleşik Rusya’nın ” Yeni Okul ” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahraman Partisi” eğitim projesinin, okul çocuklarına yiğit bir eylem gerçekleştiren ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlatalım. Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

Hoparlör
Borisov Vasili Viktoroviç
Borisov Vasili Viktoroviç
Kemerovo Bölgesi Yasama Meclisi Kanun Uygulama ve Güvenlik Komitesi Başkanı – Kuzbass; BİRLEŞİK RUSYA Partisi Kuzbass bölge şubesi Sekreter Yardımcısı – Parti Başkanı D.A.’nın Bölgesel Halk Resepsiyonu Başkanı. Kemerovo bölgesindeki Medvedev – Kuzbass
#MasaKahramanı
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#bölgeler
#partiprojeleri
#yeni okul
#Borisov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otkryla-partu-geroya-v-kemerovskoj-shkole

 

REKLAM ALANI