Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Birleşik Rusya Kadın Hareketi Smolensk’te tıp öğrencileri için bir konferans düzenledi

Birleşik Rusya Kadın Hareketi Smolensk’te tıp öğrencileri için bir konferans düzenledi
REKLAM ALANI
17.12.2023
A+
A-

 

Birleşik Rusya Kadın Hareketi Smolensk’te tıp öğrencileri için bir konferans düzenledi

2023,

Adını taşıyan Ulusal Kalp ve Damar Cerrahisi Tıbbi Araştırma Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirildi. A.N.Bakuleva
Smolensk Devlet Tıp Üniversitesi’ndeki konferans sırasında, en yüksek kategorideki kardiyolog Svetlana Chernysheva ve Tıp Bilimleri Doktoru, kıdemli bilimsel çalışan, kalp-damar cerrahıSergey Stupakov.

“Merkez uzmanları, karmaşık kardiyovasküler patolojileri olan hastalara danışmak için en önemli saha çalışmasını yürütüyor ve bu, ülkenin farklı bölgelerinde yaşayanlar için yüksek nitelikli bakımın kullanılabilirliğini artırmayı mümkün kılıyor. Nalçik ve Moskova bölgesinde düzenlenen işbirliği platformları için doktorlara minnettarız,” dedi parti projesinin “Kadın Sağlığı” yöneticisi“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”< /span>Veronica Vlasova. , Sağlığın Korunması Devlet Duması komite üyesi, Onurlu Doktor

Parti projesinin kadın sağlığını korumak ve sağlıklı bir toplum yaratmak için kapsamlı önleyici çalışmalar yürüttüğünü kaydetti. Çevrimiçi okul “Kadın Sağlığı” çeşitli konularda düzenli olarak düzenlenmektedir.

Tıp ve bilim camiasının önde gelen temsilcileri seminer ve çalıştaylara katılmaktadır. Eğitim siteleri yalnızca Moskova ve St. Petersburg’da değil, aynı zamanda Kemerovo, Tula, Belgorod, Vologda bölgeleri, Khanty-Mansi Özerk Okrugu ve ülkenin diğer bölgelerinde de sürekli olarak faaliyet göstermektedir. Programın uygulanması sırasında 3 binin üzerinde öğrenci ziyaret etti.

Parlamenter, Kadın Hareketi’nin eğitimin yanı sıra bölgesel Sağlık Bakanlıkları ile birlikte tıbbi bakımın sağlanmasında da rol aldığını belirtti.

Veronika Vlasova, “SVO katılımcılarının ailelerine, engellilere, yetimlere, uzak bölgelerde yaşayanlara, geniş ailelere, öğrenci ailelerine özel önem veriyoruz” dedi.

Böylece Ekim ayı sonunda Dağıstan Cumhuriyeti Kadın Hareketi’nin desteğiyle SVO katılımcılarının ailelerinden 500’den fazla kadına teşhis uygulandı. Kasım ayında Kabardey-Balkar’da Kadın Hareketi yeni bir çalışma alanı başlattı: Anavatan savunucularının ailelerine sağlık ve yardım. Nalçik’te merkezin pediatrik kardiyologları onun adını aldı. BİR. Bakulev, SVO katılımcılarının ailelerinden olanlar da dahil olmak üzere 200’den fazla genç hastayı inceledi.

Hoparlör
Vlasova Veronika Valerievna
Vlasova Veronika Valerievna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Sağlığın Korunması Komitesi Üyesi
#Smolensk bölgesi
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#Vlasova
#sağlık hizmeti
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-smolenske-zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-organizovalo-konferenciyu-dlya-studentov-medicinskih-vuzov

 

REKLAM ALANI