Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Birleşik Rusya, Belgorod’da tarım-sanayi kompleksindeki kadın girişimciler için bir eğitim oturumu düzenledi

Birleşik Rusya, Belgorod’da tarım-sanayi kompleksindeki kadın girişimciler için bir eğitim oturumu düzenledi
REKLAM ALANI
02.08.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Belgorod’da tarım-sanayi kompleksindeki kadın girişimciler için bir eğitim oturumu düzenledi

2023,

Uzman platformu, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin aktivistleri tarafından düzenlendi.
Tarım ve gıda üretimi alanındaki girişimciler olan katılımcılara küçük işletmelerin, federal programın ve işletme desteğinin ana bloklarının gelişme beklentileri hakkında bilgi verildi.

” Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” parti projesinin koordinatörü Devlet Duma milletvekili Natalia Poluyanova’ya göre , bu tür platformlar iş dünyasının birbirleriyle iletişim kurma, tartışma, danışma ve ortak bulma ihtiyaçlarını karşılıyor.

“Tecrübe paylaşımı için platformlar açıyor, talep üzerine çeşitli iş alanlarında analist ve uzmanlarla toplantılar düzenliyoruz. Kızlarımıza eşlik ediyor, tavsiyelerde bulunuyor, heyecanlı sorularını yanıtlıyoruz” dedi.

Devlet Duma Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Alfiya Kogogina , katılımcılara Birleşik Rusya tarafından girişimciliği desteklemek için alınan önlemler hakkında bilgi verdi: işletmelere imtiyazlı kredi verme, devlet tarafından kontrol edilen ve denetlenen faaliyetlerin çalışmalarındaki değişiklikler ve diğerleri .

“Bugün serbest meslek sahipleri de dahil olmak üzere küçük ve orta ölçekli işletmelerde istihdam 30 milyon kişiye yaklaşıyor. Girişimcilik, tüm bütçelerin beşte birini ve ülkenin GSYİH’sının dörtte birini oluşturuyor” dedi.

Devlet Duması Tarım Sorunları Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Vladimir Plotnikov katılımcılara seslendi . Tarımsal sanayi kompleksinin gelişiminde kadınların öncü rolüne dikkat çekti, endüstrinin gelişmesinde yasal girişimler, yerli bilim adamlarına devlet desteği ve bilimsel gelişmeler hakkında konuştu.

Bilimsel bileşenlerin iş hayatındaki en iyi uygulamaları ve pratik uygulaması konusu, bölgesel Tarım Bakanlığı ve Belgorod Tarım Üniversitesi’nden uzmanlar tarafından sürdürüldü. V.Ya. Ülkenin önde gelen bilimsel platformlarından biri olan Gorin.

Tarım sektöründe takdir toplayan girişimciler başarı hikayelerini paylaştı. Katılımcılar şevkle deneyim alışverişinde bulundular, uygulamaları paylaştılar, mevcut ve gelecek vadeden işbirlikleri çerçevesinde yeni iş alanlarını tartıştılar.

Konuşmacı
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesinin koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Dumasının yardımcısı
#eğitim
#girişimciler
#Destek
#parti projeleri
#FemaleMovementUnitedRussia
#Poluyanova
#Belgorod bölgesi
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-belgorode-edinaya-rossiya-provela-obrazovatelnuyu-sessiyu-dlya-zhenshin-predprinimatelej-v-sfere-apk

REKLAM ALANI