Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Batıkent TOKİ Yeşile Büründü

Batıkent TOKİ Yeşile Büründü
REKLAM ALANI
14.01.2023
A+
A-

Batıkent TOKİ Yeşile Büründü

 

 

 

 

Şanlıurfa’da kamuya ait yeşil alan miktarının en az olduğu merkez ilçe Eyyübiye’de, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanlarını genişletmek için yeni parklar açmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki yeşil alan çalışmalarını tamamladı.

Bitkisel peyzajı tamamlanan binlerce metrekareden oluşan Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki yeşil alanlar, yaz aylarında vatandaşlara büyük rahatlık sağlayacak.

Göreve başladığı 2019 yılından bu yana ilçeye 38 yeni park kazandırarak 500 bin metrekare kadar olan yeşil alan miktarını 1 milyon metkerakeye kadar ulaştıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un planlamasıyla başlayan Batıkent TOKİ yeşillendirme çalışmaları tamamlanırken, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.

Yapısal ve bitkisel peyzajın yanında Eyyübiye Belediyesi’nin kendi atölyelerinde ürettiği açık hava mobilyalarının da monte edildiği Batıkent TOKİ parkları, yine aynı bölgede yapımı devam eden spor tesisleriyle birlikte binlerce kişiye rahat ve huzurlu bir yaşam alanı sağlamış olacak.

Batıkent TOKİ Mahallesi’nde düzenlemesi tamamlanan parklara ilave olarak halen tenis kortu, halı saha, botanik park gibi ayrıntıların inşaatları da devam ediyor. Bölgede yaşayan gençlerin eğitimine önemli katkılar sağlayacak bir eğitim otağının da hizmete sunulacağı mahallede, daha önce de aile otağı başta olmak üzere birçok önemli yatırım hayata geçirilmişti.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/oIKx9OVxa74
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-I7KNUg8VFp

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

REKLAM ALANI