Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu: “Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk”

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu: “Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk”
REKLAM ALANI

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu: “Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk”
8.5.2022 23:28
Bu Haberi Paylaş :
Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, 260 binden fazla Trabzonsporlunun katılımıyla İstanbul Yenikapı’da düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında taraftarlarımıza seslendi.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, “Farklılığımızı ortaya koyduk. Trabzonspor küllerinden doğdu dediler, ben de şunu söyledim: ‘O ateş hiç sönmemişti. O ateş sönseydi eğer, bugün milyonlarca taraftar yıllarca sabırla bekleyen taraftarın sevdası sönmüş olsaydı, bugün bu insanlar meydanlarda, sokaklarda olmazdı’. Dünya’nın her yerinde insanlar bu takımı ayakta alkışlıyor. Sabrınızı ayakta alkışlıyorum. O içimizde sönmeyen ateş ve bizlere vermiş olduğunuz destekle, bizimle birlikte yanyana mücadele ettiğimiz için bugün bu noktadayız. Bugün takımımızın şampiyonluğunu kutluyoruz. Bu şampiyonlukta en büyük pay sahibi sizsiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevincimizi doya doya yaşayalım. Eğlenelim, horon edelim, kolbastı oynayalım. Her türlü müzikle coşalım ama lütfen bana söz verin, hepinizden rica ediyorum; aşırıya kaçmayalım. Hiç kimse karşı hiçbir şekilde sosyal medya da dahil olmak üzere farklı bir tutum sergilemeyelim. Bugün bizim sevincimiz dünyanın dört bir yanında gıptayla izleniyor. Lütfen hiç kimsenin buna en ufak bir şekilde gölge düşürmesine müsaade etmeyelim. Diğer takımların, rakiplerin tacizleri asla size yanlış bir şey yaptırmasın. Sadece kendi sevincimizi yaşayalım. Sadece kendi mutluluğumuzu yaşayalım.

Kime sorarsanız herkes şunu söylüyor, ‘En büyük biziz.’ Biz de şunu söylüyoruz, ‘Olabilirsiniz; ama biz farklıyız, biz Trabzonsporuz’. Başından beri söylüyorum; maç kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz, bunun telafisi var. Şampiyonluk bile kaybedebilirsiniz, önümüzdeki yıllardaki şampiyonluklar sizi bekliyor. Ama eğer karakterinizi kaybederseniz, her şeyinizi kaybedersiniz, her şeyinizi… Bu karakterli ve dik duruşunuz hiçbir zaman bozulmasın. Sizden tek istediğim bu. Bizim sloganımız o zaman şu oluyor: Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sağ olun, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra taraftarlarımıza “üçlü” çektirerek sahneden ayrıldı.

Kaynak:https://www.trabzonspor.org.tr/tr/baskanimiz-ahmet-agaoglu-farkliyiz-ve-karakterimizle-sampiyon-olduk-8-5-2022

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI